Η Selena Gomez μας χάρισε το πρώτο της ισπανόφωνο τραγούδι
Η Selena Gomez με το νέο τραγούδι της, "De Una Vez", βουτάει στην ισπανική κληρονομιά της.

Η Selena Gomez επιφύλασσε μία πολύ μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές της, αλλά και αυτούς που ακολουθούν τη μουσική της καριέρα. Ένα χρόνο (και λίγες μέρες) μετά την κυκλοφορία του διαφορετικού και καλλιτεχνικά επιτυχημένου τρίτου σόλο άλμπουμ της “Rare”, η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε με ένα ισπανόφωνο τραγούδι με τίτλο “De Una Vez“.

Η 28χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός αποφάσισε να εμβαθύνει στις ισπανικές ρίζες της και να ανακαλύψει ακόμα μία διαφορετική πτυχή τους εαυτού της. Μάλιστα, είναι ακόμα μία πλευρά της Gomez που έχουμε δει μέσα στον τελευταίο χρόνο, καθώς είχαμε δει και τη συνεργασία της με το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα, τις Blackpink.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Η Selena Gomez μίλησε στον Zane Lowe και στο Apple Music για την έμπνευσή της για το νέο τραγούδι. Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε τα εξής:

“Νομίζω το έμαθα αυτό κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας… Ήταν πολύ βαρύ, αλλά γενικά μου επέτρεψε να είμαι υπομονετική με τις επιλογές μου. Και προφανώς, μιλάει επίσης πολύ ανοιχτά για το τι συμβαίνει, αλλά αυτό ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και δέκα χρόνια, να ετοιμάσω ένα ισπανόφωνο project, γιατί είμαι τόσο υπερήφανη για την κληρονομιά μου και απλά ένιωθα ότι ήθελα να συμβεί αυτό.

Και συνέβη και νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Ακριβώς με όλη τη διαίρεση στον κόσμο, υπάρχει κάτι στη λάτιν μουσική που σε παγκόσμιο επίπεδο κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται διάφορα πράγματα.”

Η Selena Gomez παραδέχτηκε ότι νομίζει ότι τραγουδάει καλύτερα στα ισπανικά. Συγκεκριμένα, δήλωσε στον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό:

“Ξέρεις τι είναι αστείο, νομίζω ότι τραγουδάω καλύτερα στα ισπανικά.

Αυτό ήταν κάτι που ανακάλυψα. Ήταν πολλή δουλειά και κοίτα, δεν μπορείς να προφέρεις λάθος κάτι. Είναι κάτι που πρέπει να είναι ακριβές και έπρεπε να με σεβαστεί το κοινό για το οποίο θα κυκλοφορούσα αυτό το τραγούδι. Φυσικά, θέλω όλοι να απολαύσουν τη μουσική, αλλά στοχεύω στους θαυμαστές μου. Στοχεύω στην κληρονομιά μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να νιώσω πραγματικά τη διάθεση της μουσικής. Νομίζω ότι τα ισπανικά ήρθαν φυσικά.”

Τέλος, αναφέρθηκε στην έμπνευση της για το νέο ισπανόφωνο τραγούδι, αλλά και για την Latin μουσική.

“Πήρα το όνομά μου από τη Selena Quintanilla. Πιστεύω ότι η ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι όπως αυτό είναι πραγματικά τεράστια.

Και νομίζω ότι μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο οι γονείς μου με εμβάπτισαν σε όλους τους τύπους μουσικής. Εννοώ, δεν υπήρχε τίποτα. Στην αρχή, ήταν η tejano μουσική, που μου άρεσε να την ακούω. Και μετά παρατήρησα τη διαφορά στο πώς οι άνθρωποι αναμειγνύουν τη R&B με την ισπανική ή την pop ή την club μουσική. Είναι πραγματικά, πραγματικά πολύ ωραίο.”

Για το τραγούδι “De Una Vez”, η Gomez συνεργάστηκε με τον πολυβραβευμένο με Latin Grammy παραγωγό Tainy (Bad Bunny, J Balvin) και τους Albert Hype, Jota Rosa & NEON16. Ενώ, το βίντεο κλιπ είναι ευφάνταστο και χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία σε έναν σημαντικό βαθμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
37'
0 - 0
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
35'
0 - 1
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;