Όταν το βιβλίο συναντά... το booKids.gr
Όταν το παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο συναντά τρεις εκπαιδευτικούς, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δημιουργείται μια νέα ιδέα... το booKids.gr!

Τι είναι το booKids.gr;

Δεδομένων των νέων και πρωτόγνωρων συνθηκών που επηρέασαν αρκετά την μαθησιακή διαδικασία, εν μέσω πανδημίας, τρεις εκπαιδευτικοί αναζητούσαν τρόπους να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μαθητών τους.

Έτσι, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν ένα προφίλ στο Instagram που φιλοξενεί παιδικά εικονογραφημένα βιβλία, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Βασική του ιδέα είναι πως το βιβλίο δεν παρέχει απλά τη δυνατότητα της ανάγνωσης. Ένα βιβλίο μπορεί να ξεδιπλώσει αμέτρητες δυνατότητες απέναντι στους αναγνώστες του, τα παιδιά, και φυσικά σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη έμπνευση, καθώς και αγάπη για το βιβλίο.

Τι μπορώ να βρω στη σελίδα του booKids.gr;

Στη σελίδα αυτή θα βρει κανείς, κάθε εβδομάδα, προτάσεις παιδικών εικονογραφημένων βιβλίων για τις μικρές ηλικίες, βασισμένες σε θεματικές ενότητες.

Επιπλέον, θα συναντήσει εκπαιδευτικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από αυτά τα βιβλία για να διασκεδάσουν μαζί μικροί και μεγάλοι!

Τι χρειάζεται να κάνω για να έχω το υλικό για τις δραστηριότητες;

Λίγος χρόνος για τη δημιουργία τους και πολύ όρεξη για παιχνίδι είναι το μυστικό!

Το booKids.gr έχει φροντίσει να παρέχεται το εκπαιδευτικό υλικό για τις δραστηριότητες, δωρεάν, για εκτύπωση αλλά και οδηγίες για το πως μπορεί κάποιος να το φτιάξει μόνος του, με απλά υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι!

Πληκτρολογώντας στην αναζήτηση του Instagram το «booKids.gr» μπορείτε κι εσείς να πάρετε μέρος σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2