How I Met Your Mother:
Όλα τα εορταστικά επεισόδια του αγαπημένου "How I Met Your Mother".

Ένα από τα αγαπημένα sitcoms που έχει αγαπηθεί από το κοινό και είναι διαθέσιμο στο Netflix είναι το How I Met Your Mother. Αν και πολλοί το συγκρίνουν με το (προγενέστερό του), τα Φιλαράκιαυπάρχει ένα μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού το οποίο το αγαπάει και το παρακολουθεί φανατικά.

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα, λοιπόν, για να περάσεις ευχάριστα και με πολύ γέλιο αυτές τις περίεργες εορταστικές ημέρες είναι να δεις το -αγαπημένο- How I Met Your Mother. Για να μην το ξεκινήσεις από την αρχή, όμως, εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα εορταστικά επεισόδια, ώστε να τα παρακολουθήσεις κάνοντας ένα μίνι μαραθώνιο στο Netflix.

Ας τα δούμε…

How Lily Stole Christmas

Σεζόν: 2

Επεισόδιο: 11

Υπόθεση: Οι σκληρές κουβέντες που ανταλλάσσουν ο Τεντ και η Λίλι παραλίγο να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα.

Little Minessota

Σεζόν: 4

Επεισόδιο: 11

Υπόθεση: Ο Τεντ προσπαθεί να κρατήσει τη μικρότερη αδερφή του μακριά από το Μπάρνι, όταν εκείνη έρχεται για λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη.

False Positive

Σεζόν: 6

Επεισόδιο: 12

Υπόθεση: Ο Μάρσαλ και η Λίλι μαθαίνουν ανέλπιστα νέα που βάζουν τα υπόλοιπα μέλη της παρέας σε σκέψεις.

Bonus: Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το 10ο επεισόδιο της σεζόν, που ονομάζεται Ευχαριστίες α λα Μπλιτζ και αφορά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο η αγαπημένη παρέα περνάει μια νύχτα μαζί με ένα παλιό γκαντέμη φίλο τους και τότε, τα σχέδια του Τεντ για το δείπνο των Ευχαριστιών καταστρέφονται. Έτσι, περνά τις γιορτές με τη Ζόι.

Symphony of Illumination

Σεζόν: 7

Επεισόδιο: 12

Υπόθεση: Η Ρόμπιν μαθαίνει σοκαριστικά νέα, αλλά αποφασίζει να τα κρύψει από την παρέα.

The Over – Correction

Σεζόν: 8

Επεισόδιο: 10

Υπόθεση: Η Ρόμπιν γίνεται όλο και πιο καχύποπτη για τη σχέση του Μπάρνι και της Πατρίς, ενώ ο Μάρσαλ ανακαλύπτει ότι η μητέρα του συνεχίζει την ερωτική της ζωή.

The Final Page (Part 1 & 2)

Σεζόν: 8

Επεισόδιο: 11 & 12

Υπόθεση (και για τα δύο επεισόδια) Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι ο Μπάρνι λέει στον Τεντ ότι σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στην Πατρίς. Παράλληλα, ο Τεντ αναρωτιέται αν πρέπει ή όχι να το πει στην Ρόμπιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;