4 συγκινητικές ταινίες στο Netflix που θα
Ταινίες στο Netflix που αποκλείεται να μη σε συγκινήσουν...

Άλλη μία κλασική εβδομάδα καραντίνας πλησιάζει στο τέλος τέλος της και είμαστε σίγουροι ότι λίγο ο βροχερός καιρός και λίγο ο εγκλεισμός έχουν “ρίξει” την ψυχολογία σου. Και φυσικά, τέτοιες ημέρες όλοι και όλες συνήθως αναζητούμε παρηγοριά σε ταινίες που θα “ρίξουν” ακόμη περισσότερο τη διάθεσή μας στα πατώματα.

Αν όμως δεν ξέρεις τι να δεις ή απλά έχεις ξεμείνει από συγκινητικές ταινίες, τότε μην ανησυχείς καθόλου, γιατί εμείς έχουμε να προτείνουμε ταινίες που “λυγίζουν” και βράχους ψυχικής αντοχής.

Ας τις δούμε παρακάτω λοιπόν…

1. Lion

Στη βόρεια Ινδία, ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο και ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στην χαοτική Καλκούτα. Εκεί γίνεται ένα από τα ημι-άγρια παιδιά του δρόμου και σαν από θαύμα καταφέρνει να επιβιώσει από πολλούς κινδύνους, καταλήγοντας σε ένα ορφανοτροφείο. Τελικά ο Σαρού υιοθετείται από ένα ζευγάρι Αυστραλών, οι οποίοι τον μεγαλώνουν με αγάπη. Ο Σαρού, όμως, δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, και αποφασίζει να εντοπίσει το παλιό του σπίτι και μαζί του την οικογένειά του.

 

2. Το θαύμα στο κελί 7

Αποχωρισμένος από την κόρη του, ένας πατέρας με νοητική στέρηση πρέπει να αποδείξει ότι είναι αθώος έχοντας καταδικαστεί για τον φόνο του παιδιού ενός διοικητή.

3. Αν συμβεί κάτι σ’ αγαπώ

Πρόκειται για μία από τις 6 ταινίες μικρού μήκους που θα κυκλοφορήσει συνολικά το Netflix. Η ταινία διαρκεί περίπου ένα τέταρτο και κεντρικά πρόσωπα της ταινίας είναι δύο γονείς που βιώνουν την απώλεια του παιδιού τους μετά τη δολοφονία του σε ένα μακελειό, που προκλήθηκε στο σχολείο της κόρης τους.

4. Μια σχέση στοργής

O Μάικλ Όχερ γνωρίζει λίγα πράγματα για την οικογένειά του. Ακόμα λιγότερα γνωρίζει για τα αθλήματα. Αυτά που ξέρει καλύτερα ο άστεγος νεαρός, είναι οι δρόμοι και τα γίγνεσθαι του Μέμφις. Η καλοαναθρεμμένη Λη Αν Τούοϊ ξέρει ελάχιστα για τον κόσμο του. Ωστόσο, όταν εκείνη και ο Μάικλ συναντιούνται, εκείνος βρίσκει ένα σπίτι και η οικογένεια Τούοϊ βρίσκει κάποιον που της αλλάζει τη ζωή: Έναν νέο αγαπημένο γιο και αδελφό. Και έτσι παρακολουθούμε ένα καταπληκτικό και ανατρεπτικό ταξίδι ενός επαγγελματία αθλητή που υπήρξε νικητής πριν ακόμα μπει στο γήπεδο. Η ταινία, μάλιστα, έχει βασιστεί σε αληθινά γεγονότα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 3 
 1 
 1