My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό
Ποιος αποχώρησε από το τελευταίο Gala του My Style Rocks λίγο πριν τον τελικό;

Το τελευταίο Gala του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Κυριακής. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές τους φέρνοντας στο πλατό τον ελληνικό κινηματογράφο και να καταφέρουν να κρατήσουν μία θέση στο σόου μόδας.

Οι παίκτες συμμετείχαν στα ευφάνταστα concepts και προσπάθησαν να ζωντανέψουν στιγμές του Ελληνικού κινηματογράφου που άφησαν εποχή. Κάποιος, όμως, από τους παίκτες δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Οι παίκτες επέλεξαν πολλά διαφορετικά στυλ με το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες. O Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις και να ξεχωρίσουν τις καλύτερες.

Νικητής της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Μηνάς Αηδόνης. Από την άλλη, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος, η Άρτεμις και η Σουζάνα. Η Άρτεμις ήταν αυτή που σώθηκε χάρη στην προτίμηση των υπόλοιπων παικτών του σόου.

Η κριτική επιτροπή έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα στον Σπύρο και στην Σουζάνα. Τελικά, οι κριτές επέλεξαν ομόφωνα να αποχωρήσει η Σουζάνα Ζώη που μπήκε πρόσφατα στο σόου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;