4 συνέχειες γνωστών βιβλίων που δε γνώριζες πως υπήρχαν
Κι όμως, αυτά τα δημοφιλή βιβλία έχουν συνέχειες που πρέπει να διαβάσεις.

Τα βιβλία είναι ένας τρόπος για να ταξιδέψεις σε άλλους κόσμους, να δεις διαφορετικές και μοναδικές ιστορίες και να γνωρίσεις τρισδιάστατους χαρακτήρες που μπορεί και να σου μοιάζουν. Πολλές φορές θα βρεις ιστορίες που θα ήθελες να συνεχιστούν για να δεις τι θα γίνει στη συνέχεια της ζωής των ηρώων που αγάπησες καθώς διάβαζες. Ευτυχώς, αρκετά είναι τα βιβλία που έχουν συνέχειες και μπορείς να βρεθείς και πάλι με τους αγαπημένους σου χαρακτήρες.

Αυτές είναι σειρές βιβλίων όπως ο “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” ή ο “Χάρι Πότερ” που μέσα από πολλά βιβλία σε βάζουν βαθιά στον κόσμο των χαρακτήρων και σου δείχνουν αρκετές περιπέτειές τους. Όμως, υπάρχουν και κάποια βιβλία που έχεις αγαπήσει και έχουν συνέχειες που δε γνώριζες.

Μπορεί να πιστεύεις ότι η ιστορία ολοκληρώθηκε σε ένα βιβλίο, όμως, υπάρχει και συνέχεια και πρέπει να τη διαβάσεις!

Δόκτωρ Ύπνος – Stephen King

Ένα από τα πιο πετυχημένα βιβλία τρόμου είναι η “Λάμψη” του Stephen King που μεταφέρθηκε και με μεγάλη επιτυχία στο σινεμά από τον Stanley Kubrick. Ο King, όμως, είχε γράψει μία συνέχεια της ιστορίας που λίγοι γνώριζαν ότι υπήρχε μέχρι την κυκλοφορία της ομώνυμης ταινίας το 2019. Το βιβλίο επικεντρώνεται στον μεγάλο (πλέον) Ντάνι και σε ένα 12χρονο παιδί που πρέπει να σώσει από μία φυλή κυνηγών.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Πρόταση Γάμου – Nicholas Sparks

Το βιβλίο που έχει κάνει γενιές και γενιές νεαρών κοριτσιών να συγκινηθούν με τον έρωτα του πρωταγωνιστικού ζευγαριού και όλα αυτά που περνάνε για να καταφέρουν να είναι μαζί έχει και συνέχεια. Το βιβλίο ακολουθεί τη ζωή της κόρης των πρωταγωνιστών του πρώτου βιβλίου και του άντρα της. Μπορεί να μην είναι τόσο μοναδικό όσο εκείνη η πρώτη ιστορία, όμως, είναι ένα βιβλίο που αξίζει τον χρόνο σου.

One August Night – Victoria Hislop

Το βιβλίο της Victoria Hislop “Το Νησί” ήταν ένα παγκόσμιο bestseller που έκανε γνωστή τη Βρετανίδα συγγραφέα και μας έδωσε μία μοναδική ιστορία για τη Σπιναλόγκα και το πώς επηρεαζόταν τόσο η ζωή ενός χωριού από την παρουσία των λεπρών λίγα βήματα μακριά, αλλά και μίας οικογένειας που χτυπήθηκε από την αρρώστια αυτή. Το βιβλίο γράφτηκε μέσα στην καραντίνα και ξεκινάει με την Μαρία που, θεραπευμένη πλέον από τη νόσο του Χάνσεν, επιστρέφει στην Πλάκα, το χωριό της Κρήτης όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Το στίγμα, όμως, της ασθένειας την ακολουθεί ακόμα.

Son of Rosemary – Ήρα Λεβίν

Το βιβλίο “Το Μωρό της Ρόσμαρι” απέκτησε μία συνέχεια 30 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Ο συγγραφέας έγραψε τη συνέχεια της ιστορίας και την αφιέρωσε στη Μία Φάροου, την πρωταγωνίστρια της ταινίας του Roman Polanski.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;