Η αγαπημένη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη θα προβληθεί online στις 25/12, 26/12 και 27/12 - Μάθε τα πάντα εδώ

Διατηρώντας το γνωστό ύφος του, αλλά πιο απολαυστικός και καυστικός από ποτέ, ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την πολυαναμενόμενη γκανγκστερική μαύρη κωμωδία «Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» σε πρώτη online προβολή 4Κ αυτά τα Χριστούγεννα στο Viva.gr.

Μετά τη μεγάλη θεατρική επιτυχία του έργου του «Στέλλα Κοιμήσου», ο δημιουργός των ταινιών «Σπιρτόκουτο», «Η ψυχή στο στόμα», «Μαχαιροβγάλτης» και «Το μικρό ψάρι», επανέρχεται στον «φυσικό» του χώρο, τον κινηματογράφο, με μια ταινία στην οποία παρουσιάζει το γκροτέσκο της ανθρώπινης συμπεριφοράς με οργή αλλά και τρυφερότητα, πάντα με τη γνωστή «οικονομιδική» σκληρή γλώσσα, εμπλουτισμένη με κοφτερό χιούμορ.

Οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν την ταινία από την άνεση του σπιτιού τους και σε Ultra HD ποιότητα (4Κ) με δυνατότητα επιλογής αγγλικών υποτίτλων ή υποτίτλων για Κωφούς και Βαρήκοους στις 25/12, 26/12 και 27/12 σε τρεις ώρες (12:00, 18:00 και 22:00).

Με την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου παρέχεται η δυνατότητα εισόδου στην προβολή με τον μοναδικό κωδικό του εισιτηρίου έως και 5 ώρες μετά την έναρξη.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς (140′)

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

Πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου, Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά

Πληροφορίες για τη διαδικασία παρακολούθησης της ταινίας & για αγορά εισιτηρίων θα βρείτε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;