Τέα και Άννα Πρέλεβιτς: Όσα αποκάλυψαν οι δύο αδελφές στην εκπομπή
Οι αδελφές Πρέλεβιτς στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι δύο κόρες του γνωστού μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς, Τέα και Άννα Πρέλεβιτς ήταν καλεσμένες στην εκπομπή «The 2Νight Show» που προβλήθηκε χθες, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην προσωπική τους ζωή και τη σχέση τους με τον διάσημό μπαμπά τους.

Συγκεκριμένα, η Τέα αναφέρθηκε στη ζωή της στο Λονδίνο, καθώς και στο γάμο της με μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Ινδίας.

Πιο συγκεκριμένα η Τέα Πρέλεβιτς αναφερόμενη στο γάμο της είπε τα εξής:

«Ο γάμος μου κράτησε τρεις – τέσσερις μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ήμουν 25 χρόνων όταν έγινε η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Είχα πάει πολλές φορές στην Ινδία και είχα πάει και στο παλάτι. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ο πρώτος μας γάμος ήταν κλειστός και έγινε στην Αγγλία. Είχαμε προγραμματίσει ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα και τον χειμώνα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Είχαμε πολλές αγεφύρωτες διαφορές».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tea Prelevic (@teaprelevic)


Έπειτα, στις σχέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους άντρες αναφέρθηκε και η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία είπε τα εξής:

«Είμαι πολύ βολικός άνθρωπος. Συζητώ πράγματα που ενδιαφέρουν τους συντρόφους μου. Μπορεί να βαριέμαι, αλλά σκέφτομαι: “θα μάθω κάτι σήμερα”. Όταν είμαι ερωτευμένη, ο σύντροφός μου είναι προτεραιότητά μου. Θεωρώ ότι με τους άνδρες πρέπει να είσαι λίγο “bitch”. Να λες και ένα όχι. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Για να φύγω από μια σχέση το σκέφτομαι πάντα πολύ καλά. Έχω αδικήσει συντρόφους μου γιατί δεν έχω μιλήσει, όταν έπρεπε. Δεν θέλω με τίποτα να κάνω σχέση γιατί από τα 17 μου κάνω μεγάλες σχέσεις. Νιώθω ότι έχω υπάρξει σύζυγος τρεις φορές».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή τους εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
7'
75 - 48
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1