Γεωργιάδης για κομμωτήρια: Ανοίγουν τελικά ή όχι;
Τι δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης για τη σημερινή προαναγγελία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σχετικά με το άνοιγμα κομμωτηρίων

Παρότι σήμερα το μεσημέρι, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προανήγγειλε άνοιγμα των κομμωτηρίων το σαββατοκύριακο, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε ότι δεν έχει ληφθεί τέτοια απόφαση.

«Το επιμελητήριο έχει κάνει μία ανακοίνωση, αλλά κακώς, υπό την έννοια ότι ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α. Γεωργιάδης, μιλώντας στον Alpha 989.

Θυμίζουμε ότι, νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ανακοίνωσε ότι το Σάββατο ή την Κυριακή αναμένεται να ανοίξουν τα κομμωτήρια, αναφέροντας παράλληλα ότι αυτό έγινε γνωστό έπειτα από επικοινωνία του προέδρου του ΕΕΑ, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης για λιανεμπόριο

Σε ερώτηση σχετικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου, ο Υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών, στην οποία «έχουμε κάνει τις προτάσεις μας».

Όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες πως οι λοιμωξιολόγοι λένε να μην ανοίξει το λιανεμπόριο, ο κ. Γεωργιάδης ρώτησε τη δημοσιογράφο:

«Βλέπουμε την εξέλιξη της πανδημίας, εσείς αισθάνεστε μεγάλη ασφάλεια όπως έχουν πάει τα πράγματα;».

«Καθόλου», του απάντησε η δημοσιογράφος και ο Υπουργός σχολίασε ότι: «Άρα έχετε λάβει την απάντησή σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1