GNTM 3: Τα μοντέλα, οι ατέλειές τους και η φωτογράφιση με τα άλογα (Trailer)
Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3;

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση από το επεισόδιο του GNTM 3 έμειναν στο σπίτι 2 κορίτσια και 4 αγόρια, που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στο επεισόδιο του GNTM 3 που θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, η τελική εξάδα θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με τη life and business coach, Νάνσυ Μαλλέρου, για θέματα που σχετίζονται με την εξωτερική τους εμφάνιση. Έπειτα, θα πραγματοποιηθεί μία φωτογράφιση που θα τονίζει εκείνα τα χαρακτηριστικά που οι κριτές έχουν εντοπίσει και θεωρούν ότι λειτουργούν ανασταλτικά στον κάθε παίκτη ή παίκτρια. Στόχος της συγκεκριμένης φωτογράφισης είναι να δώσει το κοινωνικό μήνυμα πως βρίσκουμε το αδύνατο σημείο μας, το δουλεύουμε μέσα μας και το κάνουμε όπλο.

Έπειτα, σειρά έχει η δοκιμασία αποχώρησης, η οποία σήμερα θα είναι αρκετά ιδιαίτερη, καθώς μετά τη σημερινή αποχώρηση θα γνωρίζουμε το top 5 του GNTM 3. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα οι παίκτες και οι παίκτριες θα ντυθούν πολύ κομψά και θα πρέπει να έχουν μία τέλεια και σουρεαλιστική λήψη μαζί με ένα άλογο. Σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο trailer ο καθένας και η καθεμία θα φωτογραφηθεί σε διαφορετικό μέρος μίας πολυτελούς κατοικίας εντός της οποίας θα βρίσκεται ο καλύτερος φίλος των μοντέλων -όπως ακούμε τη Ζενεβιέβ να λέει στο trailer- ένα άλογο!

Δείτε το trailer εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;