GNTM 3 - Ξένια: Σχολίασε τη συμμαχία των αγοριών με σκοπό να τη διώξουν
Όσα αποκάλυψε η Ξένια μετά τη δεύτερη αποχώρησή της από το GNTM 3.

Η παίκτρια που δεν κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή του GNTM 3 στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2020, ήταν η Ξένια Μοτσκαλίδου. Η Ξένια αν και είχε αποχωρήσει αρκετά νωρίς από το GNTM 3, ήταν μία από τις παίκτριες που επέστρεψε δυναμικά καταφέρνοντας να φτάσει στο τελικό top 7.

Ωστόσο, χθες αποχώρησε και σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Η Φωλιά των Κου Κου, όπου σχολίασε τη συμμαχία των αγοριών, με σκοπό να τη διώξουν από το GNTM 3.

Πιο συγκεκριμένα, η Ξένια σχολίασε τα εξής:

“Είμαι πολύ καλά, χαίρομαι πολύ. Βγήκα σε μια φάση που έδειξα πράγματα, έδειξα αυτό που είμαι και είμαι πολύ χαρούμενη για την πορεία μου την δεύτερη φορά. Νιώθω πάρα πολύ καλά πραγματικά.

Δεν κρατάω τις κακές στιγμές ποτέ, λογικό ήταν είναι διαγωνισμός. Σε κάποιον έπρεπε να το κάνουν και ήμουν από τα άτομα που δεν είχα μείνει πολύ στο παιχνίδι. Δεν είχα δεθεί με τα παιδιά τόσο, άρα μου φαίνεται λογικό.”

Επιπλέον, μιλώντας για τη φωτογράφιση που την “έδιωξε” από το παιχνίδι, η Ξένια είπε τα εξής:

“Ήμουν λίγο αμήχανη στη δοκιμασία της αποχώρησης. Είμαι η πιο κοντή μέσα στο παιχνίδι, αν έσκυβα θα έμοιαζα με minion. Με σκάλωσε. Αγχώθηκα σε αυτή τη φωτογράφιση. Ήξερα πόσο δυνατά ήταν τα υπόλοιπα παιδιά, δεν ήθελα να με επηρεάσει. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία αλλά ένιωθα μέσα μου ότι θέλουν να φύγω. Είδα ότι τα παιδιά προσπαθούσαν να φαίνονται ωραίοι, αλλά δεν είχα ιδέα τι γίνεται από πίσω μου.

Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να ακούσω όσα άκουσα από τον Αιμιλιάνο. Ήταν λίγο άβολο για το πώς το ζούσαμε και τελικά τι σκεφτόταν»,

Ακόμη, η Ξένια σχολίασε όλους τους παίκτες και τις παίκτριες στο GNTM 3.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Ξένιας μετά την αποχώρησή της:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;