Έκτακτες ανακοινώσεις Πέτσα για lockdown & άνοιγμα αγοράς - Τι ώρα
Τι αναμένεται να ανακοινώσει ο Στέλιος Πέτσας στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:30 το μεσημέρι, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Lockdown: Έκτακτες ανακοινώσεις Πέτσα για μέτρα & άνοιγμα αγοράς

Οι σημερινές ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου εκτιμάται πως θα συνδέονται με το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, καθώς από τις 14 Δεκεμβρίου (Δευτέρα) είναι πιθανό ότι θα λειτουργήσουν ξανά κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Πέτσας αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει τι θα γίνει με τα μπαρ και τη νυκτερινή διασκέδαση, καθώς και με τα σχολεία.

Η εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι η εστίαση θα παραμείνει κλειστή.

Επίσης, στις 19:00, σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Τα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη λειτουργούν από σήμερα και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 8 Ιανουαρίου 2021, με ωράριο από τις 7 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ, προκειμένου οι καταναλωτές εν μέσω lockdown να μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;