Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις Πέτσα για lockdown, εστίαση & καταστήματα
Τι ανακοινώνει αυτή τη στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας

Όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:30 το μεσημέρι, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κάνει έκτακτες ανακοινώσεις σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Δείτε τις ανακοινώσεις παρακάτω σε live χρόνο:

Οι σημερινές ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου συνδέονται με το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, καθώς από τις 14 Δεκεμβρίου (Δευτέρα) είναι πιθανό ότι θα λειτουργήσουν ξανά κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών. 

Επίσης, στις 19:00, σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Τα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη λειτουργούν από σήμερα και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 8 Ιανουαρίου 2021, με ωράριο από τις 7 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ, προκειμένου οι καταναλωτές εν μέσω lockdown να μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;