GNTM 3: Το ταξίδι στην Ελαφόνησο, η φωτογράφιση με τα αμάξια και η διαφωνία των campaign (Trailer)
Τι θα δούμε απόψε στο GNTM 3;

Το GNTM 3 έχει μπει στην τελική ευθεία, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή ή τη μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού. Έτσι, πλέον 7 παίκτες και παίκτριες έχουν μείνει στο σπίτι του GNTM 3, με σκοπό να διεκδικήσουν τα πολυπόθητα έπαθλα, αλλά και τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Για τις ανάγκες του σημερινού επεισοδίου οι 4 παίκτες και οι 3 παίκτριες ταξίδεψαν ως την Ελαφόνησο, όπου θα δούμε μία ιδιαίτερα φωτογράφιση. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Βίκυ Καγιά στο trailer, στο σημερινό επεισόδιο οι παίκτες και οι παίκτριες θα κάνουν μία καμπάνια για ένα fierce δυναμικό αυτοκίνητο, ενώ η έμπνευση του σημερινού concept προέρχεται από την ταινία Mad Max.

Στη σημερινή φωτογράφιση τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν ως μία συμμορία της ερήμου, που ψάχνουν για τις πρώτες ύλες και τα καύσιμά τους. Το ιδιαίτερο στοιχείο της σημερινής φωτογράφισης είναι ότι αν και το κάθε μοντέλο φωτογραφίζεται μόνο του, όλοι συμμετέχουν στην φωτογράφιση.

Ωστόσο, αυτό που βλέπουμε στο trailer είναι ότι σήμερα θα υπάρξουν εντάσεις στο set λόγω του αβαντάζ, που έχει ο Ηρακλής. Ειδικότερα, ο Ηρακλής είχε την καλύτερη λήψη στην προηγούμενη φωτογράφιση, με αποτέλεσμα να έχει το αβαντάζ αυτή την φορά. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, θα επιλέξει να δυσκολέψει κάποιον από την παρέα του.

Μάλιστα, αυτό προκάλεσε έντονη αντίδραση από την πλευρά της Μαριαγάπης, κάτι που μας ωθεί να πιστέψουμε ότι ενδεχομένως να πάρει το disdvantage το αγόρι της και φίλος του Ηρακλή μέσα στο σπίτι του GNTM 3, Αιμιλιάνο, καθώς θεωρείται ένας δυνατός παίκτης με πολύ καλή πορεία εντός του παιχνιδιού.

Ποιος θα πάρει το disadvantage σήμερα και ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν την τελική πεντάδα; Η απάντηση στο σημερινό επεισόδιο!

Δείτε το trailer εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;