«Μια φυσιολογική ζωή» - Παλαιοκώστας: Για best seller πάει το βιβλίο του πιο γνωστού Έλληνα δραπέτη
Το βιβλίο του Βασίλη Παλαιοκώστα αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Βρετανία και την Ιταλία το 2021

Το best seller του γνωστότερου Έλληνα δραπέτη, Βασίλη Παλαιοκώστα, «Μια φυσιολογική ζωή», αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του νέου έτους σε Ιταλία και Μεγάλη Βρετανία, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο ελληνικός εκδοτικός οίκος «Εκδόσεις των Συναδέλφων», έχουν ήδη υπογραφεί οι σχετικές συμφωνίες.

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Σε αυτό το βιβλίο μάλιστα, περιγράφει με γλαφυρότητα την περιπέτεια της ζωής του και τοποθετείται για τη δική του ηθική στάση ζωής.

Ένα βιβλίο, σχεδόν κινηματογραφικό, που διαβάζεται απνευστί, με στιγμές δυνατές και άλλες φορές τρυφερές, ανθρώπινες, καθημερινές, στιγμές ενός ανθρώπου που διψάει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, αντιδρώντας σε έναν αφύσικο κόσμο.

Το βιβλίο βρίσκεται στην πέμπτη έκδοσή του στην Ελλάδα και έχει πουλήσει πάνω από 11.000 αντίτυπα, ενώ, όπως αναφέρει ο εκδοτικός οίκος:

«Είναι γεγονός! Τα συμφωνητικά υπογράφτηκαν και έτσι το «Μια φυσιολογική ζωή» θα κυκλοφορήσει, εντός του 2021, στην Ιταλία από τον εκδοτικό οίκο People και στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Freedom Press (Freedom News), τον εκδοτικό οίκο του Πιοτρ Κροπότκιν. Όταν λέμε ότι θα γίνει διεθνές μπεστσέλερ, το εννοούμε!».

Είναι γεγονός! Τα συμφωνητικά υπογράφτηκαν και έτσι το «Μια φυσιολογική ζωή» θα κυκλοφορήσει, εντός του 2021, στην…

Δημοσιεύτηκε από ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;