GNTM 3 - Δημοσθένης: Αποχώρησε και σχολίασε τα περιστατικά με την Ξένια και τον Γιώργο Καράβα
Όσα αποκάλυψε ο Δημοσθένης μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3.

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε ο Δημοσθένης Τζουμάνης, το μοντέλο που αποχώρησε από το επεισόδιο της Δευτέρας (30/11) του GNTM 3, καθώς η φωτογραφία του σαν ιπτάμενος ήρωας της καθημερινότητας δεν έπεισε τους κριτές.

Ο Δημοσθένης, λοιπόν, αναφέρθηκε στην πορεία του, σε όσα μετάνιωσε, αλλά και στους παίκτες που θεωρεί φαβορί, καθώς πλέον το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία με 8 παίκτες και παίκτριες να διεκδικούν την πρωτιά.

Όσον αφορά την πορεία του μέσα στο GNTM 3 και όσους δεν πίστευαν ότι είναι μοντέλο, είπε:

“Είναι απολύτως λογικό, ειλικρινές και αληθινό το ότι δεν με πίστευαν για μοντέλο, γιατί εγώ μπήκα από το πουθενά. Τη θέση μου μέσα στο παιχνίδι την κέρδισα με 80% προσωπικότητα και με 20% την εξωτερική μου εμφάνιση. Από εκεί και πέρα με την πάροδο του παιχνιδιού λίγο τα έφερε στα ίσια.”

Έπειτα, αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Ξένια, αλλά και σε αυτό με το Γιώργο Καράβα, τα οποία θα ήθελε να αλλάξει.

“Θα άλλαζα τη σκέψη μου να τάξω στην Ξένια ότι θα έφευγα εγώ, αν εκείνη αποχωρούσε. Δεν μετανιώνω που δεν το έκανα, μετανιώνω που το είπα εκείνη τη στιγμή. Πραγματικά έσπασε η καρδιά μου όταν την είδα. Αυτό είναι κάτι που άλλαζα, όχι που δεν το έκανα, αλλά που το είπα.

Επίσης, ίσως να διαχειριζόμουν καλύτερα την κατάσταση με τον Γιώργο Καράβα. Βγήκε προς τα έξω αμφισβήτηση και ο ίδιος την ένιωσε και αυτό με στεναχώρησε. Ίσως το εξέφρασα λάθος», είπε μεταξύ άλλων ο Δημοσθένης.

Τέλος, όταν ο Δημοσθένης ρωτήθηκε για το ποιους θεωρεί φαβορί για τον τελικό είπε τον Ανδρέα και τον Έντουαρντ.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημοσθένη εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;