Netflix: Οι 5 σειρές που βρίσκονται στην κορυφή της πλατφόρμας σήμερα
Οι σειρές που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων σήμερα στο Netflix.

Kαραντίνα έχουμε και απ’ ότι φαίνεται αυτό δε θα σταματήσει και πολύ σύντομα. Και όπως ήταν αναμενόμενο όλοι και όλες έχουμε λιώσει στο Netflix. Ακόμη και όσοι είχαμε πολλές σειρές και ταινίες κατά νου, υπάρχει ένα (μεγάλο) ενδεχόμενο να έχουμε ξεμείνει ή να έστω να κοντεύουμε να ξεμείνουμε από επιλογές.

Το Netflix, όπως πάντα, είναι ακόμη εκεί για εμάς και φυσικά, θα συνεχίσει να είναι εκεί για να μας κρατήσει συντροφιά σε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Αν λοιπόν δεν ξέρεις τι να δεις, ίσως ήρθε η στιγμή να ρίξεις μία ματιά στις τάσεις, και να πάρεις ιδέα από όλα όσα παρακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι συνδρομητές στην Ελλάδα.

Ας δούμε ποιες σειρές βρίσκονται στις τάσεις του Netflix σήμερα!

5. Emily in Paris

Υπόθεση: Η φιλόδοξη Έμιλι, στέλεχος marketing από το Σικάγο, βρίσκει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, όπου πρέπει να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά, τη φιλία και τον έρωτα.

Πριν από μερικές ημέρες, μάλιστα, η σειρά ανανεώθηκε για ακόμη μία σεζόν!

4. Χαμένη

Υπόθεση: Αναζητώντας την κόρη του, που έχει πέσει θύμα απαγωγής, ο Αντόνιο πυροδοτεί εξελίξεις, οι οποίες επηρεάζουν πολλούς, όταν κανονίζει να μπει σε μία φυλακή της Κολομβίας.

3. Blacklist (σεζόν 8)

Υπόθεση: Για δεκαετίες, ο πρώην κυβερνητικός πράκτορας Raymond ‘’Red’’ Reddington υπήρξε ένας από τους πιο περιζήτητους κακοποιούς στον πλανήτη. Μυστηριωδώς παραδίδεται στο FBI με μια ενδιαφέρουσα προσφορά, να τους βοηθήσει να συλλάβουν έναν τρομοκράτη, που όλοι μέχρι τώρα θεωρούσαν νεκρό, με τον όρο ότι θα συνεργαστεί αποκλειστικά με τη νεοφερμένη πράκτορα του FBI, Elizabeth.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι στην τρίτη θέση βρίσκεται μία παιδική σειρά, αλλά επιλέξαμε να συνεχίσουμε αποκλειστικά με τις σειρές που θα δεις μάλλον μόνος σου, χωρίς το μικρό σου αδερφάκι.

2. Το Γκαμπί της Βασίλισσας (Μίνι Σειρά)

Υπόθεση: Όταν η νίκη σ’ τα παίρνει όλα, τότε τι σου μένει; Το “Γκαμπί της Βασίλισσας” ακολουθεί μια νεαρή που είναι ταλέντο στο σκάκι, η οποία ξεκινά από ένα ορφανοτροφείο και καταλήγει να είναι στο επίκεντρο όλου του κόσμου. Αλλά η ευφυΐα έχει το τίμημά της. Πρόκειται για την καθηλωτική μεταφορά του πρωτοποριακού μυθιστορήματος του Walter Tevis σε μίνι σειρά.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

1. Το Στέμμα (Σεζόν 4)

Υπόθεση: Σε αυτή τη σεζόν, λοιπόν, βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1980, όταν και η Ελισάβετ συγκρούεται με την πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος μπαίνει σ’ έναν θυελλώδη γάμο με τη λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;