GNTM 3: Οι παίκτες κάνουν partner yoga, μαγειρεύουν και... ανεβαίνουν σε ξυλοπόδαρα (Trailer)
Όλα όσα θα δούμε απόψε στο GNTM 3

Μετά την αποχώρηση του Σήφη και της Μαρινέλας, αλλά και την είσοδο των 4 παικτών και παικτριών στο σπίτι του GNTM 3, πλέον έχει διαμορφωθεί η τελική δεκάδα, η οποία θα διεκδικήσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Σήμερα, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε πολλά, διαφορετικά και ενδιαφέροντα πράγματα στο επεισόδιο του GNTM 3. Αρχικά, στο σπίτι θα μπει μία προπονήτρια με την οποία οι παίκτες και οι παίκτριες θα κάνουν partner yoga.

Έπειτα, οι παίκτες και οι παίκτριες του GNTM 3 θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν με τη βοήθεια ενός ειδικού τις ικανότητές τους στη μαγειρική, αφού θα φτιάξουν συνταγές healthy junk.

Και φυσικά, μετά τη yoga και το φαγητό έρχεται η ώρα της φωτογράφισης, η οποία θα αποτελέσει και τη δοκιμασία αποχώρησης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ζενεβιέβ στο trailer το concept σήμερα απαιτεί από τα μοντέλα να ποζάρουν σε ζευγάρια. Τα ζευγάρια, λοιπόν, θα πρέπει να σχηματίσουν το γράμμα, που θα τους δοθεί, φορώντας ξυλοπόδαρα.

Συνεπώς, όπως γίνεται αντιληπτό το GNTM 3 έχει μπει στην τελική ευθεία και έτσι, οι δοκιμασίες γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες. Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει σήμερα;

Δείτε το trailer εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;