Big Brother: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι;
Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Big Brother.

Άλλο ένα ανατρεπτικό live του Big Brother προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Παρασκευής. Στο τέλος της βραδιάς, είχε ακόμα μία αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Ζακ Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Ραϊσα Κόντι ήταν οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση. Πρόκειται για την πρώτη φορά που πέντε παίκτες του ριάλιτι βρέθηκαν ταυτόχρονα στη θέση αυτή.

Τελικά, τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό συγκέντρωσε η Ραϊσα και αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother. Οι συμπαίκτες της κατάφεραν να παραμείνουν στο σπίτι του Big Brother για άλλη μια εβδομάδα και να κερδίσουν την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ραϊσα για την αποχώρησή της δήλωσε τα εξής:

“Δεν το περίμενα ότι θα φύγω, μόνο όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον Κεχαγιά. Με πείραξε που με ψήφισε ο Δημήτρης αλλά εντάξει όλα καλά. Νιώθω γεμάτη που έζησα αυτό το όνειρο. Δεν πίστευα ότι θα είμαι η νικήτρια για να είμαι ειλικρινής αλλά νόμιζα ότι θα πήγαινα λίγο παρακάτω. Στο σπίτι καθόμουν με άτομα που με έκαναν να νιώθω καλά.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;