Παναγιώτης Αντωνόπουλος: Αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε η κόντρα του με τη Ρασέλ στο GNTM 3
Όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3.

Ο παίκτης που δεν κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή του GNTM 3 και αποχώρησε χθες από το ριάλιτι μόδας, ήταν ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Έτσι, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Η Φωλιά των ΚουΚου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα του με τη Ρασέλ.

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος αναφερόμενος στην χαρά του, όταν αποχώρησε η Ρασέλ, είπε τα εξής:

“Η αλήθεια είναι ότι μου βγήκε αυθόρμητα. Υπήρχαν οι διαφωνίες, οι κόντρες. Δεν ταιριάζαμε όλοι με όλους και λογικό είναι αυτό. Οπότε, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που εκδηλώνω τα συναισθήματά μου πολύ εύκολα, μού βγήκε πολύ αυθόρμητα, δε μπορούσα να το ελέγξω. Ίσως φάνηκα λίγο κακός, αλλά δε μπορούσα να προσποιηθώ.”

Έπειτα, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στην κόντρα του με τη Ρασέλ, αλλά και σε όσα τον ενοχλούσαν σε αυτήν λέγοντας τα εξής:

“Η Ρασέλ προσωπικά δεν είναι ότι μού έκανε κάτι. Απλά η στάση της δε μου άρεσε προς όλα τα παιδιά, όχι μόνο προς το πρόσωπό μου. Δε μού άρεσε που σχολίαζε γενικά, και που ανέφερε πράγματα που συνέβησαν μέσα στο σπίτι, τα οποία δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο.”

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του GNTM 3 σχολίασε τη δήλωσή του για τη Ρασέλ και το γεγονός πως δεν το σεβάστηκε.

“Γενικά, θεωρώ ότι κάποια πράγματα, τα οποία έλεγε, δεν ίσχυαν. Επειδή στη δοκιμασία με τα σκουλήκια, η αντιμετώπισή μου ήταν λίγο άσχημη προς το πρόσωπό της, όταν πρόσβαλε με τα λόγια της τον φωτογράφο, μετά στο πλατό πήγα να της ζητήσω συγγνώμη και η αντιμετώπισή της ήταν απαξιωτική. Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό και από εκεί και πέρα ξεκίνησε λίγο η διαφωνία μας. Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που έγινε”, είπε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος εξηγώντας το πώς ξεκίνησε η κόντρα του με τη Ρασέλ. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παναγιώτη Αντωνόπουλου, μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;