GNTM 3 - Έντουαρντ: Ο πατέρας του μιλάει για την καταγωγή του και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας
Ο πατέρας του Έντουαρντ Στεργίου μίλησε για τη συμμετοχή του γιου του στο GNTM 3.

Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του φετινού GNTM 3 είναι ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του κοινού. Έτσι, στην εκπομπή “Η Φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκε ο πατέρας του Έντουαρντ Στεργίου, Γιάννης Στεργίου, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του γιου του στο ριάλιτι μόδας.

Αρχικά, ο πατέρας του Έντουαρντ ρωτήθηκε για το  περιστατικό με τα άπλυτα πιάτα στο σπίτι του GNTM 3, που έβγαλε εκτός εαυτού τον Έντουαρντ και έβαλε τις φωνές.

«Δεν αισθάνθηκα καλά όταν τον είδα έτσι στην τηλεόραση, αλλά θα πρέπει να σας πω ότι είναι ο εαυτός του», είπε ο χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Στεργίου.

Ακόμη, ο πατέρας του Έντουαρντ ανέφερε πως ένα από κύρια χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι το πείσμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Στεργίου αναφέρθηκε στο χαρακτήρα του Έντουαρντ λέγοντας τα εξής:

«Είναι πεισματάρης. Όσους στόχους έχει βάλει μέχρι σήμερα τους έχει πετύχει. Επίσης, είναι αυτόνομος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά και ευτυχισμένος σε ό,τι κάνει». 

Επιπλέον, ο πατέρας του Έντουαρντ ρωτήθηκε για την καταγωγή του γιου του λέγοντας πως ο Έντουαρντ αν και γεννήθηκε στην Ουκρανία, δεν έχει διπλή καταγωγή, αφού η η μητέρα του έτυχε να βρίσκεται στην Ουκρανία.

Επιπροσθέτως, μιλώντας για το γεγονός του ανταγωνισμού, που δέχεται ο Έντουαρντ ειδικά από τους campaign, ο κ. Γιάννης Στεργίου ανέφερε πως ο ανταγωνισμός φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα.

Δείτε όσα δήλωσε ο πατέρας του Έντουαρντ εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;