GNTM 3: Η Ρασέλ αποχώρησε και απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Έντουαρντ
GNTM 3: Η Ρασέλ μιλάει για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Έντουαρντ και τη στάση του Παναγιώτη Αντωνόπουλου απέναντί της.

Μία από τις παίκτριες, που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τα σχόλιά της προκαλώντας πολλές φορές αρνητικά σχόλια από το Twitter, είναι η Θεοδώρα Ρασέλ. Η Ρασέλ, λοιπόν, αποχώρησε στο επεισόδιο, που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2020, καθώς η φωτογραφία στη στο χωριό Γκούρα δεν ήταν αρκετή, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο σπίτι του GNTM 3.

Έτσι, η Ρασέλ βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου, στην εκπομπή Η Φωλιά των ΚουΚου, όπου επιτέλους απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, τον Έντουαρντ Στεργίου.

Η Ρασέλ μιλώντας για τον Έντουαρντ, και το τελευταίο βράδυ της στο GNTM 3, που κοιμήθηκαν μαζί, η ίδια δήλωσε:

“Δεν μπορώ τις αγκαλιές, εκτός και αν κοιμάμαι με κάποιον που μού έχει πάρει την καρδιά. Ο Έντουαρντ δεν είναι αυτός ο κάποιος όμως.”.

Επιπλέον, η Ρασέλ αναφέρθηκε και στον Παναγιώτη Αντωνόπουλο, ο οποίος εντός του GNTM 3, φάνηκε να μη τη συμπαθεί καθόλου.

“Τον Παναγιώτη στην αρχή ίσα-ίσα τον συμπαθούσα πάρα πολύ, γιατί είχε τρομερό χιούμορ. Καθόταν το βράδυ και μας μιλούσε και έλεγα στον Έντουαρντ και το Δημοσθένη πως θέλω να τον κάνω φίλο μου και να πίνουμε καφέ μετά το παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί μετά αυτός “γύρισε” μαζί μου. Τώρα που βλέπω τα επεισόδια το κατάλαβα κι εγώ. Μπορεί να έκανα κάτι ή μπορεί να μην του ταιριάζει το attitude μου. Είναι λογικό. Δεν αρέσουμε σε όλους”, δήλωσε η Ρασέλ για τη στάση του Παναγιώτη Αντωνόπουλου απέναντί της.

Τέλος, όταν η Ρασέλ ρωτήθηκε για τον παίκτη ή την παίκτρια που θεωρεί φαβορί, αποκάλυψε ότι από το ID Catwalk ξεχώρισε τον Ανδρέα, ο οποίος θεωρεί πως θα νικήσει το GNTM 3.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ρασέλ εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
79'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
79'
2 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
0'
66 - 50
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;