Κατεβάσαμε το G App και είδαμε πόσο ωραίο είναι το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από τον ΓΕΡΜΑΝΟ
Το G App σε επιβραβεύει για κ-ά-θ-ε σου αγορά και σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά δώρα μέσω διαγωνισμών, παιχνιδιών και όχι μόνο! Εμείς, περιηγηθήκαμε στην εφαρμογή και μοιραζόμαστε μαζί σου την εμπειρία μας!

Είναι γεγονός ότι, εδώ και 40 χρόνια, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας, με όλο και περισσότερα digital εργαλεία, που απογειώνουν την εμπειρία πλοήγησης, αναζήτησης προϊόντων και ψυχαγωγίας.

Ένα από τα πιο πρόσφατα εργαλεία, είναι και το G App, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσω του οποίου, οι καταναλωτές επιβραβεύονται για τις αγορές τους στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο eshop www.germanos.gr.

Πώς επιβραβεύονται; 

Μα, φυσικά, με α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-α δώρα-εκπλήξεις, όπως εκπτωτικά κουπόνια, δώρα τεχνολογίας, προσωποποιημένες προσφορές, αλλά και ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν την εφαρμογή G App στο κινητό ή το Tablet σου, είτε έχεις android είτε iOS να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου και να απολαύσεις στο φουλ όλα τα μοναδικά προνόμια του Προγράμματος, όπως αυτά που θα δεις παρακάτω:

-Κερδίζεις πόντους από τις αγορές σου στον ΓΕΡΜΑΝΟ και τους εξαργυρώνεις σε κουπόνια έκπτωσης (5€, 10€, 20€, 50€), για τις επόμενες αγορές σου!

– Μαζεύοντας πόντους, μπορείς να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα, όπως δωροεπιταγές σε καταστήματα εστίασης και πολυκαταστήματα, εισιτήρια σε μουσεία κ.ά

-Συμμετέχεις σε διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας, αποκλειστικά μέσω του G App.

-Παρακολουθείς μέσα από το G App, ανά πάσα στιγμή, τις συναλλαγές σου από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή το www.germanos.gr.

-Ενημερώνεσαι για τις αποκλειστικές προσφορές της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου, ενώ επίσης, η εφαρμογή σου προτείνει σχετικά προϊόντα, με την αγορά των οποίων κερδίζεις extra πόντους για εξαργύρωση.

-Παίζεις παιχνίδια, κερδίζοντας επιπλέον πόντους, και ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας.

-Το G App ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο, που θα βελτιώνουν όλο και περισσότερο την εμπειρία σου!

Πού καταλήγουμε, λοιπόν;

Κάθε κίνηση που κάνεις στο G App, επιβραβεύεται με πόντους. Και, όταν λέμε κάθε κίνηση, εννοούμε κ ά θ ε κίνηση: Κερδίζεις πόντους με την εγγραφή σου στην εφαρμογή, με τις εβδομαδιαίες συνδέσεις σου (login), με τις κοινοποιήσεις στα social media, κερδίζεις προσκαλώντας άλλους να κατεβάσουν το app, με λίγα λόγια, ό,τι κι αν κάνεις, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε επιβραβεύει με πόντους και κορυφαία προνόμια!

Κατεβάσαμε το G App και δε γίνεται να μην μοιραστούμε μαζί σου την εμπειρία μας!

1. First things first: Κατεβάζεις το G App στη συσκευή σου

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το G App στην android ή iOS συσκευή σου. Ευκολάκι.

Εμείς, μπήκαμε στο App Store, μιας και έχουμε συσκευή iPhone, πατήσαμε στο search “G App” και μας το εμφάνισε απευθείας:

Η εφαρμογή κατεβαίνει και εγκαθίσταται στη συσκευή σου με ταχύτητα αστραπής, ενώ μόλις την ανοίξεις σε καλωσορίζει με την πιο όμορφη τεχνολογική καρδιά!

2. Η απόλυτη εμπειρία του G App μόλις ξεκίνησε!

Αφού επιλέξεις ένα από τα δύο options (ΑΠΟΔΟΧΗ ή ΑΠΟΡΡΙΨΗ) στη Διαχείριση των Trackers, εμφανίζεται μπροστά σου η Αρχική σελίδα του G app. Εδώ, θα βρεις ένα σωρό επιλογές και προτάσεις για κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα, videos από τους πιο γνωστούς youtubers, tutorials, πληροφορίες για νέους διαγωνισμούς, αλλά και διάφορα tricks and tips που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι!

-Πατώντας στην επιλογή “Σύνδεση/Εγγραφή”, κάνεις τις ανάλογες κινήσεις, ώστε να μπορείς να παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς, να κερδίζεις πόντους, κουπόνια και, άρα, απίστευτα δώρα και δωροεπιταγές μέχρι 50 ευρώ, που μόνο στον ΓΕΡΜΑΝΟ παίζουν!

-Για να συνδεθείς στην εφαρμογή, συμπληρώνεις στην επιλογή «Σύνδεση/Εγγραφή» το κινητό ή το email που χρησιμοποιείς στο COSMOTE id. Μην ξεχνάς ότι κερδίζεις πόντους, ακόμα και με την εγγραφή σου στην εφαρμογή! Εμείς, πάντως, με το που εγγραφήκαμε, κερδίσαμε 250 πόντους!

-Πατώντας στο πεδίο “Προσφορές”, θα βρεις το πιο χρήσιμο update, από ασυναγώνιστες προσφορές σε HUAWEI συσκευές, μέχρι προσφορές για Προπαραγγελία της next-gen κονσόλας Playstation 5 και ακόμα πιο… τρελές προσφορές για κορυφαία gadgets, τύπου Apple Watch Series 3 GPS. Δεν λείπουν, φυσικά, και οι προσφορές για τα SOS τεχνολογικά προϊόντα της φοιτητικής ζωής, όπως laptops σε απίστευτες τιμές!

-Αν πατήσεις στο Πεδίο “Διαγωνισμοί”, θα βρεις επιλογές για να πάρεις μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσεις κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας!

-Στην επιλογή “Μενού”, ενημερώνεσαι για τα πάντα:

1) Pin χάρτης με όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Ελλάδα.

Μαθαίνεις επίσης πώς μπορείς να κερδίσεις πόντους και να δημιουργήσεις τα κουπόνια σου!

Για παράδειγμα, για κάθε αγορά, αξίας 1 ευρώ, σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, παίρνεις επιβράβευση 5 πόντους.

Μόλις μαζέψεις 2.500 πόντους, μπορείς να τους εξαργυρώσεις στις επόμενες αγορές σου σε ευρώ ή για να κερδίσεις μοναδικά δώρα!

-Στο πεδίο “Δώρα” που βρίσκεται κάτω δεξιά, ενημερώνεσαι για ΟΛΑ τα δώρα – εκπλήξεις που παίζουν στην εφαρμογή και, πίστεψέ μας, είναι το ένα καλύτερο από το άλλο!

Μαζεύοντας, λοιπόν, όλο και περισσότερους πόντους, μπορείς να διεκδικήσεις δωροεπιταγές που ξεκινάνε από 20 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 50, σε καταστήματα φαγητού, όπως TGI Friday’s, L’ artigiano, αλλά και διπλά εισιτήρια στο “Μουσείο Ψευδαισθήσεων” (Museum of Illusions Athens), δωροεπιταγή στο Notos.gr ή στο Parkaround, για να κάνεις άνετα τις βόλτες σου μέσα στην πόλη, χωρίς να έχεις άγχος για το αν θα βρεις πάρκινγκ!

-Στο πεδίο “Tricks & Tips”, μπορείς να απολαύσεις ένα youtube tutorial με τους Unboxholics να σου εξηγούν πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο drone για σένα.

Για να απολαύσεις κι εσύ τα μοναδικά προνόμια του νέου Προγράμματος Επιβράβευσης της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, και επειδή η καλή εφαρμογή κάνει τους καλούς φίλους, κατέβασε τώρα το G app από την android ή iOS συσκευή σου και θα μας θυμηθείς! Μέχρι σήμερα, δεν υπήρξαμε ποτέ τόσο κοντά στην “καρδιά” της τεχνολογίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1