Johnny Depp: Η Warner Bros. αποφάσισε την απομάκρυνσή του από τις ταινίες
Η Warner Bros. αποφάσισε να απομακρύνει τον Johnny Depp από την prequel σειρά ταινιών του "Harry Potter".

Ο Τζόνι Ντεπ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μία δικαστική διαμάχη εναντίον της αγγλικής εφημερίδας “Sun”. Ο γνωστός ηθοποιός είχε κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας για δυσφήμιση καθώς τον είχε αποκαλέσει “αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του”. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, όμως, υπήρξαν αρνητικές επιπτώσεις και στην καριέρα του.

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της τότε συζύγου του γνωστού ηθοποιού, Amber Heard. Η εφημερίδα “Sun” είχε δημοσιεύσει τις φωτογραφίες και είχε χαρακτηρίσει τον Τζόνι Ντεπ ως “αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του”. Ο Ντεπ είχε κάνει μήνυση στην εφημερίδα και μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, το δικαστήριο έβγαλε την απόφαση της αθώωσης της εφημερίδας και της Amber Heard. Αυτή η απόφαση είχε ως άμεση συνέπεια την απομάκρυνση του γνωστού ηθοποιού από ρόλους και ταινίες που ετοιμάζει για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Ντεπ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά ταινιών της Warner Bros., “Φανταστικά Ζώα”, ως Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ. Η σειρά αποτελεί πρίκουελ της σειράς ταινιών “Harry Potter” και η τρίτη ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022.

Μετά την απόφαση αυτή του δικαστηρίου, όμως, η Warner Bros. ανάγκασε τον Τζόνι Ντεπ να αποχωρήσει από το ρόλο. Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία υποστήριξε ότι θα γίνει ξανά κάστινγκ για τον ρόλο αυτό. Συγκεκριμένα, γράφει τα εξής:

“Ο Τζόνι Ντεπ θα αποχωρήσει από τον franchise του “Φανταστικά Ζώα”. Ευχαριστούμε τον Τζόνι για την δουλειά του στις ταινίες αυτές μέχρι σήμερα .

Η ταινία “Φανταστικά Ζώα 3″ βρίσκεται αυτή την περίοδο στο στάδιο της παραγωγής και θα ξαναγίνει κάστινγκ για τον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2022.”

Από την πλευρά του ο Ντεπ δημοσίευσε στο Instagram μία δήλωση. Σε αυτή γράφει τα εξής:

“Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα θα ήθελα να κάνω την παρακάτω δήλωση. Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδειξαν την υποστήριξή και την πίστη τους. Με ταπείνωσαν και συγκίνησαν τα πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, κυρίως τις τελευταίες ημέρες.

Δεύτερον θα ήθελα να σας πω πως μου ζητήθηκε από την Warner να παραιτηθώ από τον ρόλο μου ως Γκρίντελβαλντ από τα ‘Φανταστικά Ζώα’ και πως σεβάστηκα και δέχτηκα την απόφασή τους.

Τέλος θα ήθελα να πω τα εξής. Αυτή η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου στη Μ. Βρετανία δεν θα αλλάξει την μάχη που δίνω για να πω την αλήθεια και θέλω να επιβεβαιώσω πως σκοπεύω να ασκήσω έφεση. Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτή τη στιγμή στο χρόνο.”

Δες τη σχετική ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;