Εύδοξος: Άνοιξαν οι δηλώσεις συγγραμμάτων - Πότε λήγει η προθεσμία
Εύδοξος: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συγγραμμάτων - ΠΡΟΣΟΧΗ στη λήξη προθεσμίας

Την Τετάρτη (4/11) κυκλοφόρησε η σχετική εγκύκλιος βάσει της οποίας ορίζονται οι ημερομηνίες, κατά την διάρκεια των οποίων οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μπορούν να δηλώσουν τα συγγράμματά του για το τρέχον εξάμηνο.

Εύδοξος: Πότε ξεκινάει η υποβολή δήλωσης συγγραμμάτων

Η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων για την επιλογή διδακτικών συγγραμμάτων από τους δικαιούχους φοιτητές και φοιτήτριες θα ξεκινήσει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020.

Διευκρινίζεται ότι δεν δύναται να υπάρξει παρέκκλιση από την εν λόγω προθεσμία, συνεπώς η ως άνω καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που η Γραμματεία ενός Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης της υποβολής δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει η τιθέμενη από τη Γραμματεία κάθε Τμήματος ημερομηνία.

Εύδοξος: Ποιοι δικαιούνται συγγράμματα;

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων και να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα, τα οποία έχουν συμπεριλάβει στη δήλωση μαθημάτων τους κατά το τρέχον εξάμηνο. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες, που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη δε δικαιούνται συγγράμματα.

Εύδοξος: Πώς θα γίνει η διανομή συγγραμμάτων

Η διανομή των συγγραμμάτων των φοιτητών και φοιτητριών θα πραγματοποιηθεί όπως και στο προηγούμενο ακαδημαϊκό εξάμηνο. Θα γίνει δηλαδή κατ’ οίκον παράδοση των συγγραμμάτων. Προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατ’ οίκον παράδοση των διδακτικών συγγραμμάτων κάθε φοιτητής οφείλει να δηλώσει μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» τον τόπο παράδοσης στον οποίο επιθυμεί να του παραδοθούν τα διδακτικά συγγράμματα που έχει επιλέξει. Ως τόπος κατ’ οίκον παράδοσης δύναται να ορισθεί οποιαδήποτε περιοχή εντός της ελληνικής επικράτεια και την Κύπρο.

Για τον λόγο αυτό, οι δικαιούχοι φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων των Κυπρίων φοιτητών, καλούνται να δηλώσουν τον «τόπο παράδοσης», συμπληρώνοντας τα πεδία της «Υποχρεωτικής Δήλωσης Διεύθυνσης», και συγκεκριμένα:

  • Οδό,
  • Αριθμό,
  • Ταχυδρομικό Κώδικα,
  • Περιοχή,
  • Καλλικρατικό Δήμο,
  • Περιφερειακή Ενότητα,
  • Χώρα
  • Σχόλια Παράδοσης,

Παράλληλα, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες καλούνται να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (κινητό τηλέφωνο και e-mail).

Εύδοξος: Πότε θα γίνει διανομή των συγγραμμάτων;

Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 11 Ιανουαρίου 2021.

Δείτε ολόκληρη την Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;