Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η συμμετοχή του σε ταινία του Netflix και ο ρόλος του Φατσέα
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μαζί με τη σύζυγό του, Μπέσυ Μάλφα.

Στο επεισόδιο της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω, που προβλήθηκε χθες Δευτέρα (2/11), ήταν καλεσμένοι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η σύζυγός τους, Μπέσσυ Μάλφα. Μεταξύ άλλων, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του σε ταινία του Netflix, αλλά και τον περίφημο ρόλο της καριέρας του στο Καφέ της Χαράς, τον Φατσέα.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλώντας για την ταινία, στην οποία συμμετείχε στο Netflix αποκάλυψε τα εξής:

“Είχα κάνει μια ταινία στην Ιταλία το 2010. Εκεί γνώρισα κάποιους ανθρώπους. Η πρόταση για το Netflix μου ήρθε το 2015. Εκεί υποδυόμουν έναν ιερωμένο. Ο ρόλος απαιτούσε και γυμνή εμφάνιση. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου. Στην παράσταση “Άνδρες έτοιμοι για όλα” δεν έπαιξα, γιατί είχε γυμνό. Στο θέατρο είναι και αλλιώς. Αλλά εκεί μου το είπαν από την αρχή, πως έχει γυμνό. Οι κόρες μου είδαν τον ρόλο. Ένας ρόλος είναι, δεν είναι τίποτα τρομερό”.

Έπειτα, δε μπορούσε να μην αναφερθεί στο ρόλο, που εκτόξευσε την καριέρα του. Φυσικά, πρόκειται για το ρόλο του Φατσέα στο Καφέ της Χαράς, τον οποίο στην αρχή ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δεν ήθελε να υποδυθεί.

“Η κυρία (Μπέσυ Μάλφα) με έπεισε να κάνω τον Φατσέα. Με έψησε. Παρενέβη και μου είπε θα τον κάνεις. Στην πρώτη ανάγνωση είπα «τι να κάνω από αυτόν τον άνθρωπο;» Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν πως δεν είχε τίποτα το συμπαθητικό πάνω του ο Φατσέας. Σε κάθε ρόλο πρέπει να βρω κάτι να δεθώ. Μετά μάλλον το παράκανα, γιατί ο Φατσέας παραέγινε συμπαθής”, είπε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυ Μάλφα εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;