Ανάληψη μέχρι 100 ευρώ από τα ταμεία αυτών των σούπερ μάρκετ
Μια νέα υπηρεσία ανάληψης μετρητών έρχεται στα ταμεία των σούπερ μάρκετ - Ποια αλυσίδα είναι

Μία νέα υπηρεσία, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα, λανσάρει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ My market σε συνεργασία με τη Viva Wallet.

Η εν λόγω συνεργασία, που θα δίνει τη δυνατότητα ανάληψης ποσού έως 100 ευρώ από τα ταμεία των σούπερ μάρκετ Μy Market, θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντική στην παρούσα φάση, δεδομένου ότι “απαλλάσσει” τον καταναλωτή από το να πρέπει να σταθεί σε μία ακόμη ουρά, αυτή του ΑΤΜ μιας τράπεζας, για να προβεί σε ανάληψη ενός μικρού ποσού.

Πώς θα μπορείς να κάνεις ανάληψη μετρητών από το ταμείο του supermarket;

Όταν ο πελάτης φτάνει στο ταμείο του καταστήματος, θα έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί την κάρτα του Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας στο τερματικό της Viva Wallet που θα υπάρχει εκεί, θα πληκτρολογεί το ποσό που θέλει έως 100 ευρώ και θα εισάγει το PIN του.

Όπως δηλαδή θα έκανε σε ένα ΑΤΜ τράπεζας και, εφόσον υπάρχει το ποσό διαθέσιμο στον τραπεζικό του λογαριασμό, θα λαμβάνει από το ταμείο τα χρήματα σε μετρητά.

Στα ταμεία των καταστημάτων My Market, οι πελάτες της αλυσίδας θα μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν τις ακόλουθες συναλλαγές με τη χρήση μετρητών, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας:

• Πληρωμή περισσότερων από 260 διαφορετικών λογαριασμών (όπως ΔΕΚΟ, εταιρειών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, τελών κυκλοφορίας, ασφαλιστικών εταιρειών κ.ά.).

• Εξόφληση κωδικών Viva από περισσότερους από 90.000 Viva εμπόρους σε όλη την Ελλάδα.

• Εξόφληση κωδικών από υπηρεσίες Viva όπως ακτοπλοϊκά και εισιτήρια θεαμάτων.

• Έκδοση και εξόφληση κωδικών ανανέωσης χρόνου κινητής τηλεφωνίας.

Η κίνηση της My Market στην παρούσα φάση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς μειώνει τον αριθμό των περιπτώσεων που ένας πολίτης θα σταθεί σε μια ουρά και θα συγχρωτισθεί με άλλους, ενώ εντάσσεται στη γενικότερη τάση που αναπτύσσεται διεθνώς από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ της παροχής πολλαπλών υπηρεσιών στους πελάτες τους, πέρα από τη διάθεση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1