Adele: Η απολαυστική επιστροφή της στο
Η Adele μάγεψε με την εμφάνισή της στο "Saturday Night Live".

Η Adele επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας με μία τελείως διαφορετική εμφάνιση στη γνωστή σατιρική εκπομπή της Αμερικάνικης τηλεόρασης “Saturday Night Live” (για πολλούς SNL). H γνωστή τραγουδίαστρια μας έδειξε μία διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα της, ενώ, μας απέδειξε ότι κάνει και για παρουσιάστρια.

Στην πρώτη της εμφάνιση μετά από χρόνια αποχής από τη δημόσια σφαίρα, η Adele aυτοσαρκάστηκε για την απώλεια βάρους της και διακωμώδησε το Bachelor.

Η Adele, που πρώτη φορά τη βλέπουμε στο κομμάτι της παρουσίασης, αλλά και στο υποκριτικό κομμάτι καθώς στο σόου γίνονται διάφορα κωμικά σκετσάκι, δήλωσε νωρίτερα πως ήταν τρομοκρατημένη για αυτό το εγχείρημα. Μάλιστα, διευκρίνισε με έναν σαρκαστικό τόνο πως ένας από τους λόγους που το τόλμησε ήταν επειδή το νέο άλμπουμ της δεν είναι ακόμη έτοιμο. Συγκεκριμένα στον εναρκτήριο μονόλογό της είπε:

“Το άλμπουμ μου δεν έχει τελειώσει και φοβάμαι πολύ να κάνω και τα δύο. Θα προτιμούσα να φορέσω μερικές περούκες, να πιώ ένα ποτήρι κρασί (ή έξι) και απλά να δω τι θα συμβεί.”

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα έχει να κυκλοφορήσει νέο δίσκο από το 2015 και οι φαν της αδημονούν για την μεγάλη μουσική επιστροφή της. Από ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε καιρό για κάτι τέτοιο…

Στον εναρκτήριο μονόλογό της, η Βρετανίδα τραγουδίστρια δεν άφησε ασχολίαστη και την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Μάλιστα, η μεγάλη αυτή αλλαγή έχει συζητηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.  Με αυτοσαρκασμό, χιούμορ και χαμόγελο, η Adele αναφέρθηκε στην απώλεια του βάρους της, λέγοντας τα εξής:

“Ξέρω ότι φαίνομαι πάρα πολύ διαφορετική από τότε που με είδατε τελευταία φορά. Αλλά στην πραγματικότητα, εξαιτίας όλων των περιορισμών του κορωνοϊού και των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων, έπρεπε να ταξιδέψω με πολύ λίγα πράγματα, έτσι μπορούσα να φέρω μόνο τον μισό μου εαυτό και αυτό που βλέπετε είναι το μισό που επέλεξα”.

Ο εναρκτήριος μονόλογός της φαίνεται να είχε επιτυχία καθώς το κοινό στο Twitter την αποθέωσε. Οι φανς της, ωστόσο, δεν έμειναν παραπονεμένοι καθώς η Adele τραγούδησε και μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες.

Δες ακόμα: Adele: Επιστρέφει με έναν διαφορετικό ρόλο στο SNL και δεν μπορούμε να περιμένουμε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;