Ακραίο, αλλά πραγματικό! Ένας άντρας κέρδισε δύο φορές το τζακποτ μέσα σε έναν χρόνο!
Την τύχη του να είχα...

Ο λαός λέει “αν έχεις τύχη διάβαινε” και, ίσως, να έχει δίκιο! Έτσι, έκανε και ένας άνδρας από την Νεμπράσκα που κατάφερε κάτι μοναδικό και αξιοσημείωτο.

Οι πιθανότητες να κερδίσει κανείς μία φορά στη ζωή του το λαχείο, το τζόκερ ή το ξυστό είναι πολύ λίγες. Αναλογίσου πόσες φορές μπορεί να έχεις παίξει εσύ ο ίδιος τέτοια τυχερά παιχνίδια και έχεις κερδίσει;

Όμως, ένας άνδρας από τη Νεμπράσκα το κατάφερε και, μάλιστα, ΔΥΟ φορές. Κόντρα σε κάθε προσδοκία και σε κάθε στατιστικό στοιχείο, ο Michael Christiansen από το Νόρφλοκ έπαιξε, μετά από την πρώτη φορά που κέρδισε το λαχείο, και κέρδισε άλλη μία μικρή περιουσία τη δεύτερη φορά.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Christiansen αγόρασε ένα δελτίο Money Clip Scratch και κέρδισε 50.000 δολάρια. Στις αρχές του Οκτωβρίου αποφάσισε να αγοράσει ξανά, αυτή τη φορά ένα δελτίο 20X The Money Scratch και κέρδισε ξανά. Αυτή την φορά τα διπλάσια χρήματα, δηλαδή 100.000 δολάρια.

Σε ένα δελτίο τύπου ο Christiansen μονολογούσε τα εξής:

“Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ποιες είναι οι πιθανότητες; Δεν πίστευα ότι είναι αλήθεια.”

Όπως ανέφερε ο ίδιος, είχε αγοράσει και τα δύο δελτία από την ίδια κάβα της γειτονιάς του, το “Louie’s Liquor”. Με 10 δολάρια ο Christiansen κέρδισε 100.000 δολάρια με τις πιθανότητες για το μεγάλο βραβείο να είναι μόλις 1 στις 80.000. Τις ίδιες πιθανότητες είχε για να κερδίσει και τα 50.000 δολάρια που είχαν γίνει δικά του τον Μάρτιο.

Μακάρι να είχαμε την τύχη του…

Τώρα που κέρδισε τα δύο αυτά ποσά, ο Christiansen σκέφτεται να φτιάξει ένα καινούργιο γκαράζ και να αφήσει μερικά στην άκρη για την συνταξιοδότησή του. Ωστόσο, μέσα στην τύχη του, ο Christiansen είχε και ένα πολύ άσχημο περιστατικό αφού πρόσφατα έχασε την κόρη του. Μάλιστα, δεν αποκλείει να χρησιμοποιήσει τα λεφτά για να αγοράσει το σπίτι που η κόρη του νοίκιαζε για να μείνει, όπως αναφέρει το CNN.

Δες ακόμα: Αξίζεις ή απλά είσαι τυχερός;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
45'
1 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
45'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
7'
55 - 55
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;