Επτά στέκια για διάβασμα που πρέπει να επισκεφτείς στην Αθήνα
Αυτά τα στέκια για διάβασμα είναι ότι πρέπει για σένα που δεν μπορείς να διαβάσεις στο σπίτι.

Το χειμερινό εξάμηνο ξεκίνησε κανονικά στα Πανεπιστήμια της χώρας. Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει αλλάξει αρκετά τον τρόπο που πραγματοποιούνται τα εν λόγω μαθήματα, όμως, οι φοιτητές θέλουν να βρουν τρόπο για να ξεφεύγουν από το κλείσιμο στο σπίτι. Τι καλύτερο από το να ανακαλύψεις μοναδικά στέκια για διάβασμα στην πόλη;

Χώρους όπου μπορείς να πάρεις το λάπτοπ σου, τις σημειώσεις σου και, σε ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον, να διαβάσεις, να κάνεις τις εργασίες σου, ακόμα και να παρακολουθήσεις κάποιο από τα διαδικτυακά μαθήματα. Οι χώροι αυτοί είναι καλά σχεδιασμένοι για να σου προσφέρουν τόσο την αλλαγή περιβάλλοντος που, φέτος, ζητάς όσο τίποτα άλλο, αλλά και το ήρεμο περιβάλλον για να μπορέσεις να συγκεντρωθείς στο διάβασμα.

1. Match Point

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New habits #coffee #cafes #coffeeplace #hugecalendar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassia Dimiza (@vassiad) στις


Το μαγαζί με την κινηματογραφική διακόσμηση, βγαλμένη από την ομώνυμη ταινία του Woody Allen σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Καφέδες από εκλεκτά χαρμάνια, ροφήματα, χειροποίητα γλυκά, ελληνικά κρασιά, ποτά, συνοδευμένα από πρωτότυπα κρύα και ζεστά πιάτα είναι μερικά από τις επιλογές που θα σε συντροφεύσουν στο διάβασμά σου. Το στέκι αυτό θα το βρεις Αινιάνου 1, Αθήνα (Στάση ηλεκτρικού Βικτώρια).

2. The dark side of chocolate

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#darksideofchocolate #coffee #chocolate #coffeeandchocolate #athens #sunday #christmas #cozy #holiday #relaxing #relaxingatlast

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Lia (@mari_a_lia) στις

Ένα από τα μαγαζιά που θα λατρέψεις. Η πληθώρα από διάφορα είδη σοκολάτας που έχει για να δοκιμάσεις είναι η καλύτερη συνοδεία για το διάβασμά σου. Η χαλαρή τζαζ μουσική θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς σε ότι έχεις να κάνεις, αλλά και τα ευρύχωρα τραπέζια είναι ότι πρέπει για να απλωθείς. Το μαγαζί αυτό μπορείς να το βρεις στη Σόλωνος 49, Αθήνα.

3. Yellow Cafe

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Outdoor sitting cause spring is here! #yellow #yellowcafe #outdoors #coffeetime #enjoylife #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ yellow.cafe στις


Ένα από τα στέκια για διάβασμα που πρέπει να επισκεφτείς οπωσδήποτε. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος έχει κρατήσει συντροφιά σε φοιτητές σε πολλές εξεταστικές περιόδους και, ίσως, μετατραπεί και στο δικό σου αγαπημένο στέκι για διάβασμα. Πολύ κοντά στον σταθμό Πανόρμου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Λουκά Μπέλλου 14, το Yellow Cafe προσφέρει απολαυστικό καφέ, σε ένα ζεστό περιβάλλον, ιδανικό για χαλάρωση και διάβασμα.

4. Ρότα Art Coffee Bar

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

☕️ & ? unbeatable duo _____ #october #adventure #explore #greece_travel #athens #urbanphotography #travellingthroughtheworld #hello_worldpics #beautifuldestinations #roundphot0 @beautifuldestinations #wonderful_places @wonderful_places @awesome.photographers #vip_world_photo #main_vision #tv_hiddenbeauty #urban_athens #heavenly_shotz #exceptional_pictures #travelphotography #greecetravelgr1_ #travelawesome @igphotographia_islands #igers_greece #tv_greece #roundphot0 #discover_greece #urban_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Ioannidi ? (@annaioannidi) στις

Καφές, εκλεκτή σοκολάτα, γλυκές απολαύσεις, σπιτικοί χυμοί. κρασί. κοκτέιλς. πιάτα με έμπνευση, χειροποίητη πίτσα είναι μερικά από τα απολαυστικά πράγματα που μπορείς να βρεις σε αυτό το ανακαινισμένο νεοκλασικό του 1890 επί της Σόλωνος. Πιο συγκεκριμένα, στη Σόλωνος 124, Αθήνα, θα βρεις την ησυχία που αναζητάς για να διαβάσεις και να κάνεις τις εργασίες σου. Όσο ο καιρός το επιτρέπει, ακόμα, μπορείς να το κάνεις κάτω από τον καταγάλανο ουρανό.

5. Little Tree Books & Coffee

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Not every day is a sunny day, κι εμένα τι με νοιάζει, εδώ έχει πάντα ήλιο ☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LittleTreeBooksAndCoffee (@littletree_athens) στις

Το Little Tree Books & Coffee είναι ένας χώρος χαλάρωσης και διαβάσματος σε απόσταση λιγότερη των δύο βημάτων από τον πεζόδρομο της Διονύσου Αρεοπαγίτου. Στην οδό Καβαλόττι 2, Ακρόπολη, θα τον όμορφο και πρωτότυπο αυτόν χώρο. Αν πας για πρωινό διάβασμα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τις χειροποίητες λιχουδιές που προσφέρουν.

6. Booze Cooperativa

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#athens #lockdown #coolvibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aushrine Tuvyahu (@oshko62) στις

Ένας χώρος που έχει εμπνευστεί από τα Παρισινά καφέ και σου προσφέρει ακριβώς αυτό που αναζητάς για να κάνεις το διάβασμα σου. Στην οδό Κολοκοτρώνη 57, στην Αθήνα, θα βρεις χώρους μελέτης, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παρουσιάσεις βιβλίων, διαλέξεις και σεμινάρια και έναν ζεστό χώρο για να κάνεις το διάβασμά σου.

7. Ευριπίδης

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eleanna (@papadopouloueleanna) στις

Τι καλύτερο από το να διαβάσεις σε ένα βιβλιοπωλείο; Εκεί θα βρεις και την απαιτούμενη ησυχία, και το μοναδικό περιβάλλον, και τη συγκέντρωση που χρειάζεται το διάβασμά σου. Μπορείς να διαβάσεις σε ένα από τα δύο καφέ που φιλοξενούνται στο βιβλιοπωλείο αυτό που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 11, στο Χαλάνδρι. Οι δύο χώροι είναι το καφέ που βρίσκεται στο ισόγειο και το ειδικά διαμορφωμένο αναγνωστήριο που βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Στα διαλείμματά σου μπορείς να απολαύσεις και λίγη καλή λογοτεχνία.

Δες ακόμα: Στέκια στην Πανόρμου: 5 μαγαζιά που αξίζει να επισκεφτείς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 6 
 12 
 1 
 3 
 3