2 ταινίες και 2 σειρές για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Μερικές σειρές και ταινίες για να περάσεις ένα διαφορετικό, αλλά υπέροχο ΣουΚου.

Η απαγόρευση κυκλοφορίες σε αρκετές Περιφερειακές ενότητες της χώρας από τις 12:30 μέχρι τις 05:00 τα ξημερώματα θα σε κάνει να κάθεσαι περισσότερο στο σπίτι. Οπότε, χρειάζεσαι και την κατάλληλη συντροφιά. Χρειάζεσαι σειρές και ταινίες που θα σε βοηθήσουν να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου και να ξεχαστείς από την δύσκολη πραγματικότητα του κορωνοϊού.

Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μερικές καινούριες (αλλά και παλιές) σειρές και ταινίες για να περάσεις εποικοδομητικά τον χρόνο σου στο σπίτι.

Ταινίες

The Nest

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία του σκηνοθέτη του καταπληκτικού “Martha Marcy May Marlen” είναι επιτέλους εδώ. Ο Sean Durkin επιστρέφει για να μας βάλει στα καλά κρυμμένα μυστικά ενός ζευγαριού που μετακομίζει από τα προάστια της Αμερικής στην Αγγλία. Ο Jude Law και η Carrie Coon πρωταγωνιστούν σε μία από τις ταινίες της χρονιάς που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Λες να δούμε αυτή την μικρή παραγωγή να φτάνει μέχρι τα Όσκαρ 2021;

On The Rocks

Μετά την εκπληκτική συνεργασία του στο “Χαμένοι στην Μετάφραση”, η Sofia Coppola ξανασυναντά τον Bill Murray. Η ταινία προβάλλεται μέσα από την streaming πλατφόρμα Apple TV+ και μιλάει για τη σχέση μία κόρης με τον πατέρα της, αλλά και την περιπέτειά τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όταν η κόρη πιστεύει ότι ο άντρας της την απατά.

Σειρές

The Queen’s Gambit

Η Anya Taylor- Joy είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Hollywood και κάθε φορά που την βλέπουμε στην οθόνη μας εκπλήσσει με το ταλέντο της. Αυτό κάνει και στη νέα μίνι σειρά του Netflix. Σε αυτή υποδύεται ένα ορφανό κορίτσι-θαύμα του σκακιού που πολεμάει τις εξαρτήσεις από φάρμακα και αλκοόλ. Η σειρά έρχεται δια χειρός Scott Frank και Allan Scott και φαίνεται ότι με τέτοιες προσωπικότητες μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα φτάσει μέχρι τα βραβεία Emmy. Ας σου θυμίσω ότι ο Scott Frank ήταν υπεύθυνος και για το μοναδικό “Godless”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Godless

Μιλώντας για τη σειρά αυτή… Πρόκειται για ένα γουέστερν που κυκλοφόρησε το 2016 στο Netflix. Μία από τις πιο δυνατές της, τότε, ανερχόμενης πλατφόρμας streaming. Η ιστορία έχει να κάνει με ένα χωριό στην Άγρια Δύση, όπου, μετά από ένα ατύχημα πέθαναν όλοι οι άντρες. Οι γυναίκες που έμειναν πίσω έπρεπε να φτιάξουν ξανά την πόλη τους ώστε να είναι λειτουργική και να καταφέρουν να την οχυρώσουν από κακές δυνάμεις. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jack O’ Connell, Michelle Dockery (Downton Abbey), Merritt Wever (κέρδισε Emmy για την ερμηνεία της) και ο μοναδικός Jeff Daniels.

Δες ακόμα: Netflix: 3 νέες ταινίες και μία μίνι σειρά της πλατφόρμας που αξίζουν το χρόνο σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1