3 ταινίες και 2 σειρές για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Μερικές ταινίες και σειρές για να σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το ΣουΚου έφτασε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και ο καιρός αυτός μας δημιουργεί μία ανάγκη για να κάτσουμε μέσα στο σπίτι, αγκαλιά με ένα ζεστό ρόφημα, την κουβερτούλα μας (ή το σεντονάκι μας γιατί δεν κάνει και τόσο κρύο) και να απολαύσουμε μία ωραία ταινία ή σειρά. Γι αυτό, εμείς, σου έχουμε έτοιμη μία λίστα με τις νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις το σαββατοκύριακο αυτό.

Πάμε να δούμε μερικές ξεχωριστές προτάσεις για να περάσεις ένα… χαλαρό ΣουΚου;

Ταινίες

1. Blackpink: Light Up The Sky

Το ντοκιμαντέρ που σε βάζει για λίγο στα παρασκήνια της δημιουργίας ενός από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) girl groups που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Η K-pop (Κορεάτικη ποπ) έχει αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό και έχει ξεπεράσει τα στενά σύνορα της χώρας προέλευσής της. Οι Blackpink είναι ένα από τα συγκροτήματα που έχουν καταφέρει να έχουν ένα παγκόσμιο κοινό και με το πρώτο τους άλμπουμ με τον απλό τίτλο, The Album, έχουν κατακτήσει τα τσαρτς παγκοσμίως. Το ντοκιμαντέρ αυτό σε βάζει για λίγο στην καθημερινότητα των τεσσάρων κοριτσιών και σου αποκαλύπτει όλα αυτά που πέρασαν για να φτάσουν στην κορυφή. Μάλιστα, ανακαλύπτεις και αρκετά πράγματα για το πώς δημιουργούνται τα idols στην μουσική βιομηχανία της Νοτίου Κορέας.

2. The Trial of Chicago 7

Από ότι φαίνεται το Netflix είναι η οδός για να μπορέσουμε να δούμε το 2020 πολλές και καλές ταινίες. Μάλιστα, με τη νέα ταινία που γράφει και σκηνοθετεί ο Aaron Sorkin, ίσως, να έχουμε και ένα από τα οσκαρικά φαβορί. Η δίκη που ακολουθήσε μία ειρηνική διαμαρτυρία εναντίον του Πολέμου του Βιετνάμ μεταφέρεται κινηματογραφικά από την πένα του Sorkin και το καστ αποτελεί από πολλά και γνωστά ονόματα όπως οι Yahya Abdul-Mateen II, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong, Joseph Gordon-Levitt, Michael Keaton, John Carroll Lynch, Mark Rylance και Frank Langella. Εσύ θα το χάσεις;

3. Waves

Η τρίτη ταινία του Try Edward Shults έρχεται να επιβεβαιώσει ότι μιλάμε για μία από τις πλέον ανερχόμενες φωνές του Αμερικάνικου Κινηματογράφου. Μετά τις δύο εξαιρετικές πρώτες του ταινίες (It Comes At Night, Krisha), ο νεαρός δημιουργός επιστρέφει με ένα οικογενειακό δράμα με κοινωνικές προεκτάσεις. Θα μπορέσεις να το απολαύσεις στο Cosmote TV.

Σειρές

1. Someone Has To Die


Μία νέα μίνι κωμική θρίλερ σειρά που είναι διαθέσιμη στο Netflix για να την απολαύσεις. Ο δημιουργός της σειράς “La Casa de las Flores”, Manolo Caro, επιστρέφει με μία δυνατή σειρά που διαδραματίζεται στα χρόνια της δικτατορίας του Φράνκο και περιστρέφεται γύρω από μία συντηρητική, παραδοσιακή κοινωνία που έδιναν μεγάλη βάση στο φαίνεσθαι και τους οικογενειακούς θεσμούς.

2. Η Τούρτα της Μαμάς

Η ΕΡΤ μπήκε για τα καλά φέτος στο παιχνίδι της ελληνικής μυθοπλασίας και μέχρι στιγμής μας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Όμως, μία είναι η σειρά που ξεχωρίζει, η νέα σειρά του Απόστολου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου μας φέρνει δυνατούς χαρακτήρες, έξυπνες ατάκες και σατιρίζει τη σημερινή κοινωνία με τον τρόπο που μας έχει συνηθίσει το δίδυμο αυτό. Είναι μία από τις must ελληνικές σειρές της χρονιάς. Μπορείς να την απολαύσεις κάθε Πέμπτη στις 23:00 στην ΕΡΤ1 ή και μέσω του ERTFLIX.Πρωταγωνιστούν οι Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου).

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου και η Μαρία Γεωργιάδου στον ρόλο της Βάσως, μάνας της Βέτας.

Δες ακόμα: Firefly Lane: Το ομώνυμο best seller της Kristin Hannah γίνεται σειρά στο Netflix

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
53 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;