Netflix: Οι 5 ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων της πλατφόρμας σήμερα
Οι δημοφιλέστερες ταινίες στο Netflix σήμερα!

Αν θέλεις να δεις κάτι στο Netflix, αλλά δεν ξέρεις τι να δεις, τότε ίσως είναι καιρός να ρίξεις μία ματιά στις τάσεις της πλατφόρμας. Άλλωστε όλο και κάτι θα ξέρουν οι υπόλοιποι χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έχουν «ανεβάσει» στην κορυφή του ελληνικού Netflix ορισμένες παραγωγές, οι οποίες, σίγουρα, ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Αυτή τη στιγμή, το top 5 των ταινιών του Netflix έχει κυριολεκτικά κάτι για κάθε γούστο. Βρίσκουμε, λοιπόν, ταινίες δράσης, ένα ανάλαφρο ντοκιμαντέρ και μία πρωτότυπη παραγωγή του Netflix, η οποία θα σε βάλει σε Halloween Mood, ακόμη και αν το Halloween δε σού αρέσει.

Θέλεις να μάθεις ποιες είναι αυτές; Ας τις δούμε παρακάτω!

5. Ο εκτελεστής

Υπόθεση: Ένας έμπειρος σκοπευτής βγαίνει από την απομόνωση που επέλεξε, επειδή οι συνάδελφοί του χρειάζονται βοήθεια. Τώρα, πρέπει όλοι μαζί να σταματήσουν την απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου.

4. Debt Collector: 2

Υπόθεση: Ο Γάλλος και η Σου έχουν δύο ημέρες για να εισπράξουν τρία χρέη, χρησιμοποιώντας όση εξουσία χρειάζεται, ενώ ξεφεύγουν από την οργή ενός εγκληματία, ο οποίος ζητά εκδίκηση.

3. Ενόλα Χολμς

Υπόθεση: Αναζητώντας την εξαφανισμένη μητέρα της, η έφηβη Ενόλα Χολμς προσπαθεί να ξεπεράσει σε ευφυΐα το μεγαλύτερό της αδελφό, Σέρλοκ Χολμς. Παράλληλα, η Ενόλα προσπαθεί να βοηθήσει ένα λόρδο, ο οποίος το ‘σκασε.

 

2. Blackpink

Υπόθεση: Οι BLACKPINK είναι το μεγαλύτερο γυναικείο συγκρότημα αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Η μουσική τους έχει ξεπεράσει τα όρια της K-pop (Κορεάτικης ποπ) και ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο. Έτσι, η Jennie, η Jisoo, η Rose και η Lisa έχουν, πλέον, το δικό τους ντοκιμαντέρ, στο οποίο διηγούνται την ιστορία τους, τα όνειρα και τις δυσκολίες τους μέχρι να αγγίξουν την κορυφή.

1.  Το Χάλοουιν του Χιούμπι

Υπόθεση: Ο Χιούμπι δεν είναι ο πιο δημοφιλής τύπος στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης, αλλά όταν το Χάλουιν γίνεται αρκετά τρομακτικό, αυτός ο καλόκαρδος και φοβητσιάρης άνθρωπος καλείται να σώσει την πόλη.

Δείτε επίσης: Netflix: 5 σειρές επιστημονικής φαντασίας που αξίζουν το χρόνο σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;