Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους & άλλους φορείς
Ειδικότητες & Δικαιολογητικά - Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους και άλλους φορείς της χώρας, μέσα από προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις θέσεις, υποβάλλοντας την αίτησή τους και αφού πρώτα διαβάσουν τις οδηγίες της αντίστοιχης προκήρυξης.

Πιο αναλυτικά:

10 θέσεις εργασίας – Δήμος Μεταμόρφωσης

Ανακοινώνεται η πρόσληψη δέκα (10) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης συμμετοχής στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Μεταμόρφωσης (Ι. Ράλλη & Δημαρχείου) και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης www. metamorfossi.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (protokolo@metamorfossi.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη οδό Ι. Ράλλη & Δημαρχείου, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452, απευθύνοντας την στο Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, υπόψη Κας Αικατερίνης Λάσδα (τηλ. επικοινωνίας 2102824333).

Δείτε και την προκήρυξη

Προκήρυξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;