Mike: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη του με τον καρκίνο
Η συγκινητική συνέντευξη του Mike για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο διάσημος ράπερ, Mike, βρέθηκε χθες Τετάρτη (14/10) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Showόπου μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και το οποίο είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο! Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι! Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ! Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο – ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής! ‼️ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ‼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MIKE (@mike.official_profile) στις

Ο Mike, λοιπόν, αποκάλυψε πώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο στα γεννητικά όργανα και μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο με το Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από την γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες κι είχα έντονο πόνο. Έβγαλα καρκίνο στον όρχι. Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γυναίκα που με εξέτασε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξεις για να μην με τρομάξει. Παίρνω το γιατρό, μου είπε να πάω από εκεί και με έστειλε σε έναν ουρολόγο. Πήγα στον ουρολόγο με τον πατέρα μου. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω καρκίνο στον όρχι.

Μου ήρθε κεραμίδα αλλά δεν το πίστευα κιόλας. Ο πατέρας μου είχε μείνει κόκκαλο. Είχαμε και κάποια περιστατικά στην οικογένεια και η μάνα μου έχει περάσει καρκίνο στο στήθος και η θεία μου. Μας εξήγησε ο γιατρός τι έχω. Ξεκίνησε μια διαδικασία επώδυνη. Έκανα και χημειοθεραπείες. Έκανα το χειρουργείο για να βγάλουμε τον ένα διαφορετικά θα γινόταν σίγουρα μετάσταση. Μου είπανε θα το βγάλουμε και θα δούμε από την βιοψία αν είναι καλοήθης όγκος ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά”, είπε ο Mike εξηγώντας πώς έμαθε ότι έχει καρκίνο στα γεννητικά όργανα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα θα βρίσκομαι στην εκπομπή @the2nightshow_ant1tv του @grigorisarnaoutoglou.official για μια πολύ δυνατή συνέντευξη! @ant1tv @panik_entertainment_group

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MIKE (@mike.official_profile) στις

Επιπλέον, ο Mike μίλησε για τη σχέση του με τα κοντινά του πρόσωπα, όσο έκανε τις χημειοθεραπείες και βίωνε τη συγκεκριμένη κατάσταση, λέγοντας τα εξής:

“Δεν ήθελα να το περάσω μαζί με κανέναν. Δεν ήθελα να βαραίνω τους άλλους. Ούτε την κοπέλα μου, ούτε τους γονείς μου. Προσπαθούσα να μην το περνάω σε κανέναν όλο αυτό, ξέσπαγα όταν έκανα μπάνιο. Είμαι βαφτισμένος και Νεκτάριος. Ο Άγιος Νεκτάριος είναι προστάτης της υγείας, κάτω από το σπίτι μου υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, τυχαία πάνω από το κρεβάτι μου στην τελευταία μου χημειοθεραπεία υπήρχε η εικόνα του. Είναι κάποια σημάδια. Έχω πολλή πίστη, πήγαινα και προσευχόμουν, δε μπορώ να εξηγήσω αυτό που ένιωθα σε αυτές τις προσευχές. Μπήκα για χειρουργείο, δεν είχα ξανακάνει χειρουργείο και φοβήθηκα πολύ. Ρώτησα το γιατρό αν μπορώ να κάνω τις δραστηριότητές μου. Πέντε εβδομάδες δυσκολευόμουν και να ξαπλώσω, με βοήθαγε η κοπέλα μου να σηκωθώ. Η Έλενα ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό, περισσότερο δε θα μπορούσε να είναι δίπλα μου”.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Mike εδώ:

Δείτε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Η απουσία της από την τηλεόραση και η επιθυμία της για δεύτερο παιδί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;