Χάρης Ρώμας: Μιλάει για το
Ο Χάρης Ρώμας σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στις παλιές του τηλεοπτικές επιτυχίες.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και σεναριογράφους της γενιάς του είναι αδιαμφισβήτητα ο Χάρης Ρώμας. Ο Χάρης Ρώμας, λοιπόν, βρέθηκε στην εκπομπή DoT του ΣΚΑΪ, όπου θυμήθηκε παλιότερες τηλεοπτικές του επιτυχίες και μίλησε μεταξύ άλλων για το “Κωνσταντίνου και Ελένης” και το “Οι Μεν και οι Δεν“.

Χάρης Ρώμας: Μίλησε για τη Σοφία Μουτίδου και την φωτογράφισή του ως έγκυος

Μιλώντας για το Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε τα εξής:

“Στο Κωνσταντίνου και Ελένης, η Ελένη με τον δικό της τρόπο μου έμαθε πράγματα τα οποία δεν ήξερα, ούτε τα είχαμε συζητήσει στο παρελθόν μας. Κι έτσι έμαθα κι εγώ, βλέποντας το δικό σας flashback, τη δική σας εκπομπή, πως όταν επρόκειτο να το κάνουμε, την είχαν πιάσει παράγοντες σταθμών και του ΑΝΤ1, δεν θα πω τα ονόματα, η τάδε και ο τάδε, αναφέρει η Ελένη, και της είπαν “είσαι με τα καλά σου; Θα κάνεις αυτό το σίριαλ; κατά κάποιο τρόπο αυτή τη μάπα.”

Έπειτα, συνέχισε αναφερόμενος στο Κωνσταντίνου και Ελένης ως εξής:

“Αφού το είδα αυτό, σκεφτόμουν ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που χρόνια κονομάνε από αυτή τη δουλειά ήξεραν τι τους γίνεται; Γιατί μιλάγανε για τη μεγαλύτερη διαχρονική επιτυχία που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Το Κωνσταντίνου και Ελένης μου έφτιαξε τη ζωή, με έκανε πιο γνωστό και πιο πλούσιο”.

Επιπλέον, ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας για μία ακόμη τηλεοπτική του επιτυχία, τη σειρά “Οι Μεν και οι Δεν“, αποκάλυψε πως στην αρχή δεν ήθελε να συμμετέχει η Τζόυς Ευείδη, με την οποία τελικά συνεργάστηκαν και στο “Καφέ της Χαράς“.

Πιο συγκεκριμένα, για τη Τζόυς Ευείδη ο Χάρης Ρώμας είπε τα εξής:

“Οι Μεν και οι Δεν είναι η πιο σημαντική δουλειά μου στην τηλεόραση. Εγώ έπεισα τον Κυριακού ότι πρέπει να ακολουθήσουμε μια γραμμή πιο μοντέρνα και να ρισκάρει με νεότερους ανθρώπους. Με τους άγνωστους τότε, εμένα, Στέλιο Μάινα, Άννα Κουρή και Τζόυς Ευείδη που δεν την ήθελα. Εγώ την είχα δει στο Ρετιρέ και μου είχε φανεί κάπως μπανάλ. Και γι’ αυτό δεν μου πολυάρεσε η περίπτωση της Τζόυς”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα εδώ:

Δείτε επίσης: Θυμάσαι το Χρυσάνθεμο από το Κωνσταντίνου κι Ελένης; Δε θα πιστεύεις πώς είναι σήμερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;