Χάρης Ρώμας: Μίλησε για τη Σοφία Μουτίδου και την φωτογράφισή του ως έγκυος
Ο Χάρης Ρώμας σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, ήταν καλεσμένος στη χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show“. Εκεί, ο Χάρης Ρώμας, μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόσφατο περιστατικό με τη Σοφία Μουτίδου, αλλά και για την αμφιλεγόμενη φωτογράφισή του ως έγκυος.

Μιλώντας για τη Σοφία Μουτίδου ο Χάρης Ρώμας δήλωσε:

“Tην συμπαθώ πάρα πολύ και θα συνεχίσω να την συμπαθώ. Είναι εξαιρετική ηθοποιός και κάναμε μαζί – γιατί έβαλε το δικό της στοιχείο αλλά και εμείς μαζί γράψαμε με την Άννα – έναν φοβερό ρόλο, που εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα της Σοφίας δυνατά. Η δασκάλα στο «Καφέ της Χαράς». Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε. Είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο και δεν υπήρχε στον τρίτο. Το λέω γιατί τώρα κάποιοι θαυμαστές ή φίλοι της γράφουν, «Καφέ χωρίς την δασκάλα δεν γίνεται». Πώς δεν γίνεται… Γινόταν και τότε”.

Έπειτα, ο Χάρης Ρώμας συμπλήρωσε τα εξής:

“Με μεγάλη χαρά, όταν ξαναβρεθήκαμε, της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε για τη δασκάλα. Της το εξήγησα, της το είπα και η ίδια μού εξήγησε ότι, εφόσον βρίσκεται σε μια καθημερινή εκπομπή, υπάρχουν δεσμεύσεις χρονικές. Όταν θα πρέπει να φύγεις στη 1 από το γύρισμα και τελειώνεις στις 6 – μπορεί αν έγιναν συζητήσεις με την παραγωγή οικονομικές πράγματι να ζήτησε λεφτά που δεν ήθελαν να της δώσουν – αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου που δεν θα φτιάξεις για έναν ηθοποιό όλο το πρόγραμμα των άλλων 19 βασικών ρόλων… Της εξηγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στο επόμενο βήμα”.

Ακόμη, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, όταν ο ίδιος πόζαρε ως έγκυος, λέγοντας τα εξής:

“Κάποια πράγματα που φαίνονται ρηξικέλευθα, πλέον γίνονται για άλλους λόγους και όχι για να τραβήξουν την προσοχή. Υπήρξαν και αντιδράσεις για τη φωτογράφιση. Πέρα από τα μπινελίκια, γιατί κι αυτά υπάρχουν, μία θαυμάστρια μου έγραψε: “Εγώ έχασα πάσα ιδέα, δεν το περίμενα αυτό από εσάς. Γιατί η μητέρα ε΄. Δεν ήθελε να μπει καν στο παιχνίδι της αλληγορίας. Εμείς σαν καλλιτέχνες οφείλουμε πραγματικά να δείχνουν στον κόσμο ότι οι ορίζοντες πρέπει να ανοίγουν συνεχώς περισσότερο και ότι οι προκαταλήψεις και τα ταμπού πρέπει να σπάνε. Εγώ προσωπικά κάνω και θα κάνω αγώνα εναντίον κάθε ρατσιστικής αίσθησης”.

Δείτε επίσης: Ζέτα Μακρυπούλια: Μίλησε για την απόρριψη και την παρουσίαση του «Ρουκ Ζουκ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;