GNTM 3: Η στιγμή που περιμέναμε - Σήμερα το makeover των μοντέλων (Trailer)
Makeover: Έφτασε η στιγμή των μεγάλων αλλαγών στο GNTM 3 - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

GNTM 3: Η στιγμή που περιμέναμε – Σήμερα το makeover των μοντέλων (Trailer)

Υπάρχει μια στιγμή που για όσους και όσες παρακολουθούν το reality μοντέλων, GNTM 3, είναι αυτή που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία και αγωνία.

Και μιλάμε, φυσικά, για τη στιγμή του makeover στο GNTM 3, όπου θα δούμε τους ειδικούς να εφαρμόζουν αλλαγές πάνω στα κορίτσια και αγόρια του διαγωνισμού, με βάση αυτό που, κατά την εκτίμηση και γνώση των κριτών και ειδικών του σόου, θα τους πηγαίνει καλύτερα και θα απογειώσει την εμφάνισή τους σαν επαγγελματίες μοντέλα.

GNTM 3: Αυτό είναι το πρώτο αγόρι που αποχώρησε από το παιχνίδι (Vid)

Όπως ξέρουμε καλά, ένα makeover στο GNTM, θα περιλαμβάνει τα πάντα: Δηλαδή λίγες χαρές, ενθουσιασμό και αγωνία, αλλά και κλάματα, φωνές, απογοητεύσεις και πρόσωπα που δε θέλουν να αλλάξουν με τίποτα τα μαλλιά τους και προκαλείται η μεγάλη δυσφορία.

Πλέον, έχουμε και το επίσημο trailer για το αποψινό επεισόδιο της Τρίτης, όπου βλέπουμε τους παίκτες και παίκτριες του ριάλιτι να υποβάλλονται στην πρώτη τους μεγάλη αλλαγή:

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στο Pop Up, δύο κορίτσια του GNTM 3 αναμένεται να κάνουν μια ολική μεταμόρφωση στην εμφάνισή τους.

Πιο συγκεκριμένα, δύο μοντέλα θα αναγκαστούν να κόψουν τα μαλλιά τους… αγορίστικα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε επίσης πως «Τα Makeover γίνονται μαζί με την παραγωγή, την Βίκυ και την Ζενεβιέβ», δηλώνοντας πως υπάρχουν μοντέλα που έκοψαν τα μαλλιά τους και κατάφεραν να γίνουν super models!

Δείτε το απόσπασμα του Pop Up για το GNTM 3:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

GNTM 3: Αυτό είναι το πρώτο αγόρι που αποχώρησε από το παιχνίδι (Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;