Ορίστε γιατί το να προσπαθείς για μία σχέση είναι πιο σημαντικό από το να βρεις τον τέλειο σύντροφο
Ο τέλειος σύντροφος δεν υπάρχει πουθενά. Κάθε σχέση θέλει πολλή δουλειά και προσπάθεια!

Από πολύ μικρή ηλικία έχουμε ακούσει ότι πρέπει να βρούμε τον σωστό άνθρωπο για εμάς. Έναν άνθρωπο που θα μας ταιριάζει και θα μας κάνει από την αρχή να νιώθουμε υπέροχα. Θα μας συμπεριφέρεται τέλεια, θα είναι τέλειος, θα έχει την τέλεια δουλειά και ότι άλλο φορτίο βάζει στις πλάτες μας η κοινωνία γενικότερα. Και αν, όμως, όλοι αυτοί κάνουν λάθος;

Αν, τελικά, δεν μετράει το να βρούμε τον καταλληλότερο άνθρωπο για εμάς, αλλά αυτόν που θα έχει την όρεξη και τη διάθεση να δουλέψει για τη σχέση μας. Να δημιουργήσει κάτι όμορφο και δυνατό.

Και… ίσως, αυτό να είναι και το πιο υγιές!

Όλοι αλλάζουμε σε μία σχέση

Μπορεί να έχουμε διαφορετικές προσωπικότητες, όμως, με το που μπούμε σε μία σχέση με έναν άλλο άνθρωπο αλλάζουμε. Αποκτάμε χαρακτηριστικά που βασίζονται στη σχέση αυτή και τα έχετε και οι δύο.  Με το να ψάχνεις, απλά, τον καταλληλότερο για σένα αναλώνεσαι σε μία διαδικασία που δεν έχει τελειωμό και δεν κάθεσαι να “παλέψεις” για μία σχέση που μπορεί πραγματικά να αξίζει.

Οι διαφορετικές προσωπικότητες κάνουν τις σχέσεις πιο… πικάντικες

Δεν είναι ωραίο να είσαι ίδιος με τον σύντροφό σου. Εκτός αν τα βρίσκετε εσείς.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν κόντρες, ήπιοι τσακωμοί και, γενικότερα, αντιθέσεις σε μία σχέση. Έτσι, θα έχετε και οι δύο τη διάθεση να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλο. Να ζητήσετε τις διαφορετικές απόψεις σας, τα πράγματα που σας κάνουν μοναδικούς και, τελικά, να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Το να μείνεις σε μία σχέση σημαίνει ότι χτίζεις αγάπη και σεβασμό

Όλες οι σχέσεις απαιτούν δουλειά. Πρέπει να χτίζεις πάνω σε γερά θεμέλια και να μαθαίνεις μέρα με τη μέρα τον σύντροφό σου. Να αναπτύσσεται μεταξύ σας αγάπη, σεβασμό, εμπιστοσύνη και ότι άλλο βασικό θεωρείς ότι πρέπει να έχει μία σχέση.

Αν κάθεσαι να ψάχνεις τον τέλειο σύντροφο, μάλλον, στο μυαλό σου έχεις ότι όλη αυτή η διαδικασία δε θα γίνει. Θα σου έρθουν όλα πιο εύκολα. Έστω και αν αυτό δεν ισχύει πραγματικά!

Δες ακόμα: 5 σημάδια που σου δείχνουν ότι βρήκες το άλλο σου μισό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;