Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα απάντηση της για την κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντάει για το περιστατικό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πριν από λίγες ημέρες είχε δημιουργηθεί μία κόντρα μεταξύ της Ιωάννας Μαλέσκου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Αφορμή της συγκεκριμένης κόντρας ήταν τα σχόλια για μία ενδυματολογική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της, αλλά και το ατυχές “blurred” σε ένα σημείο του ρούχου της, ενώ δεν υπήρχε λόγος.

Έκτοτε, τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου έχει προβεί σε δηλώσεις επί του θέματος, όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε εκ νέου δηλώσεις για το περιστατικό, το οποίο φαίνεται πως την έθιξε σε μεγάλο βαθμό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Μαλέσκου: «Παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα, δεν θα ζητήσω και συγγνώμη»

Έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” τα εξής:

«Το ξέρεις καλά ότι για να μιλήσω συντρέχει σοβαρός λόγος. Δεν το συνεχίζω. Θεωρώ ότι όλα έρχονται στη θέση τους νομοτελειακά. Εμένα αυτό που πραγματικά με πειράζει και το μοιράστηκα στην εκπομπή είναι το αθέμιτο γενικά, όποιο φύλο και αν πράττει με αυτόν τον τρόπο. Το λες και αντιδεολογικό, κάτω από τη ζώνη και δεν εννοώ την τηλεοπτική ζώνη. Δεν ισχύουν όλες οι ακρότητες που ακούγονται. Δεν απαντάω στα περί μηνύσεων. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί μου έδωσε μια τεράστια αγκαλιά και κυρίως στις γυναίκες, γιατί στις γυναίκες απευθύνομαι ως επί το πλείστων. Όλη η ομάδα μου, όλοι οι συνεργάτες μου και κυρίως ο σταθμός στεναχωρήθηκε από όλο αυτό. Το πιο σοβαρό για εμένα είναι, όταν παραποιείται μια εικόνα και κυρίως μπερδεύουν το τηλεοπτικό κοινό. Τώρα ο κόσμος θα κρίνει. Όταν θολώνουμε γενικά τα νερά και τα πράγματα και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Από εκεί και πέρα συμβαίνουν και λάθη και εγώ μάθει να διακρίνω, να εντοπίζω και να συγχωρώ. Απλώς να είμαστε πιο προσεκτικοί”.

Δείτε όσα δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου:

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το καυστικό σχόλιo για τη Βίκυ Καγιά και τη γυμνή φωτογράφιση στο GNTM 3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;