Έλενα Παπαρίζου: Άρχισε να τρέμει αντικρίζοντας παιδικό της φίλο στη σκηνή του
Η έκπληξη της Έλενας Παπαρίζου στο χθεσινό επεισόδιο του "The Voice".

Στο επεισόδιο του “The Voice” που προβλήθηκε χθες, Κυριακή (5/10) συνεχίστηκαν οι blind auditions επιφυλάσσοντας μία μεγάλη έκπληξη από το παρελθόν στην Έλενα Παπαρίζου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιμάτ Χασάν από το Βόλο ανέβηκε στη σκηνή του “The Voice” ερμηνεύοντας το “Always on the run” με σκοπό να διεκδικήσει μία θέση στο μουσικό διαγωνισμό καταφέρνοντας την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Ωστόσο, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε την Έλενα Παπαρίζου, όταν γύρισε η καρέκλα, αφού επρόκειτο για έναν φίλο της από τα παλιά. Έτσι, άρχισε να τρέμει, ενώ δε δίστασε να ανέβει στη σκηνή μαζί με τον Ιμάτ, όπου μαζί μοιράστηκαν με το κοινό κάποιες φωτογραφίες και αναμνήσεις από τα παλιά.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε τα εξής για τον παιδικό της φίλο Ιμάτ:

“«Η ιστορία μας με τον Imat είναι τρομερή. Έχω συγκινηθεί. Μου έλεγες τόσα χρόνια ότι θα δηλώσεις συμμετοχή. Τρελαίνομαι. Παιδιά, ξέρετε πόσα χρόνια έλεγε ότι θα δηλώσει συμμετοχή στο Voice και δεν δήλωνε; Γνωριζόμαστε από τον Βόλο, νομίζω ήμασταν στην εφηβεία. Παίζαμε μπάσκετ, τραγουδούσαμε…»”

Δείτε την audition του Ιμάτ εδώ:

Δείτε επίσης: Πάνος Μουζουράκης: Η on air αναφορά του τραγουδιστή στη Μαρία Σολωμού στο «The Voice»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;