My Style Rocks 4: Ποια κοπέλα αποχώρησε από το παιχνίδι μόδας;
Η κοπέλα που αποχώρησε από το My Style Rocks 4.

Το Gala του My Style Rocks 4 άλλαξε ημέρα και ώρα προβολής. Το παιχνίδι μόδας, πλέον, θα πραγματοποιεί το Gala του το βράδυ του Σαββάτου και θα κάνει τα σαββατόβραδα ένα ατελείωτο πάρτι με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη.

Οι κοπέλες έπρεπε να πάρουν έμπνευση το “Singer Icon” που είχαν επιλέξει και μέσα από τα όμορφα acts και τα  πρωτότυπα concepts να προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή. Παράλληλα, μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου, που ήταν στενά συνδεδεμένες με το ύφος και το στιλ των κοριτσιών, έδωσαν μια διαφορετική νότα στη βραδιά.

Οι παίκτριες επέλεξαν πολλά και διαφορετικά στυλ από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και η κριτική επιτροπή (Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου, Χάρης Χριστόπουλος) μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά έπρεπε να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις των κοριτσιών και να ξεχωρίσουν αυτές που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Αρετή Λις. Οι υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ειρήνη, η Μαρία Χριστίνα και η Γεωργία. Τελικά, η κριτική επιτροπή έσωσε την πρώτη.

Η παίκτρια που, τελικά, αποχώρησε από το My Style Rocks 4 ήταν η Γεωργία Βρανά. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μάλιστα της επεσήμανε ότι δεν έχει γνωρίσει την πραγματική Γεωργία στυλιστικά και δεν έχει άλλο ανάγκη το παιχνίδι.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κατακεραυνώνει το παιχνίδι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;