Φαίη Σκορδά: Μίλησε για τον κορωνοϊό και το διαζύγιό της με το Γιώργο Λιάγκα
Όσα αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Νίκο Χατζηνικολάου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, βρέθηκε, χθες Δευτέρα (28/9), καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μίλησε για τον κορωνοϊό, αλλά και το διαζύγιό της με το Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη Σκορδά μιλώντας για την περίοδο που είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό είπε:

” Την ημέρα που είχαμε κάνει την απευθείας σύνδεση με το δελτίο ειδήσεων πραγματικά είχα σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα. Εκείνη την περίοδο ήταν κάτι φοβιστικό. Παραμένει, αλλά τώρα γνωρίζουμε πράγματα. Σκεφτόμουν τότε και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι υπήρχε μια μεγάλη κόπωση. Από φόβο, άγχος και επειδή ήθελα να ξέρω, έκανα το τεστ για τον κορονοϊό. Τώρα έχω αντισώματα στο δεύτερο τεστ που βγήκε θετικό, αλλά εξακολουθώ να τηρώ όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Κανένας δεν μπορεί να μου πει πως 100% δεν θα το ξανακολλήσω. Όταν το έμαθα, είχα σοκαριστεί. Σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ και είχα στο μυαλό μου πως πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πώς θα τους το πω και πώς θα το πω στα παιδιά μου”.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Έπειτα, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με το Γιώργο Λιάγκα, το οποίο είχε συζητηθεί πολύ.

Η παρουσιάστρια δήλωσε για το διαζύγιό της τα εξής:

“Δεν νομίζω, δεν το πιστεύω πως η καθημερινή μας συνεργασία έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου αυτή και δεν θα το κάνω. Επίσης, δεν υπάρχει καλό ή κακό. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο και εκείνος έβλεπε το μαύρο. Στην αρχή υπάρχει πάντα έντονος ηλεκτρισμός, μα στην πορεία φεύγει. Το ότι είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, όμως, το σέβομαι”

Δείτε επίσης: Zayn Malik – Gigi Hadid: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
84'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
ΤΕΛ
98 - 102
Ρεάλ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;