Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2020: 7 ταινίες για να σε ταξιδέψουν
Το 2020 δεν είναι το ιδανικό έτος για να ταξιδέψεις. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές ταινίες που μπορούν να σε βοηθήσουν να ταξιδέψεις, έστω και το μυαλό σου!

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2020 γιορτάζεται σήμερα και, δυστυχώς, η πανδημία του κορωνοϊού έχει κάνει τα ταξίδια λίγο πιο δύσκολα. Μπορεί να επιτρέπονται αρκετές πτήσεις, όμως, πολλοί είναι ακόμα οι άνθρωποι που φοβούνται να κλειστούν για τόσες ώρες μέσα σε ένα αεροπλάνο. Ευτυχώς που το Σινεμά μπορεί να μας ταξιδέψει μέσα από τις ταινίες!

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει μερικές από αυτές τις ταινίες που θα σε κάνουν να ταξιδέψεις. Πάρε ένα ποπ κορν. Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και ταξίδεψε, λοιπόν, μέσα από αυτές!

1. Ταξίδι στην Άγρια Φύση

Υπόθεση: Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο Emory, ο κορυφαίος φοιτητής και αθλητής Christopher McCandless εγκαταλείπει τα υπάρχοντά του, δίνει ολόκληρο τον λογαριασμό ταμιευτηρίου των $24.000 σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και φεύγει στην Αλάσκα για να ζήσει στην έρημο. Στην πορεία, ο Κρίστοφερ συναντά μια σειρά από χαρακτήρες που διαμορφώνουν τη ζωή του.

2. Πέρα από την Αφρική

Υπόθεση: Στην αποικιακή Κένυα του 20ου αιώνα, μία Δανός ιδιοκτήτης φυτείας έχει μια παθιασμένη ερωτική σχέση με έναν κυνηγό.

3. Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας

Υπόθεση: Η δραματοποίηση ενός οδικού ταξιδιού με μοτοσικλέτα του Τσε Γκεβάρα που είχε πάει στα νεανικά του χρόνια και του αποκάλυψε την κλήση της ζωής του.

4. Αποστολή στην Μπριζ

Υπόθεση: Ο ενοχικός μετά από την τελευταία του δουλειά που πήγε στραβά, ο εκτελεστής Ray και ο συνεργάτης του περιμένουν οδηγίες από το αδίστακτο αφεντικό τους στην Μπριζ του Βελγίου. Το τελευταίο μέρος στον κόσμο που θέλει να είναι ο Ray.

5. Άγρια

Υπόθεση: Το χρονικό της σόλο πεζοπορίας των χίλιων εκατό μιλίων μιας γυναίκας που πραγματοποιήθηκε ως τρόπος ανάκαμψης από μια πρόσφατη προσωπική τραγωδία.

6. Χαμένοι στην Μετάφραση

Υπόθεση: Ένας ξεθωριασμένος σταρ του κινηματογράφου και μια παραμελημένη νεαρή γυναίκα σχηματίζουν έναν απίθανο δεσμό αφού οι δρόμοι τους συναντήθηκαν Τόκιο.

7. Μεσάνυχτα στο Παρίσι

Υπόθεση: Ενώ ταξιδεύει στο Παρίσι με την οικογένεια του αρραβωνιαστικού του, ένας νοσταλγικός σεναριογράφος βρίσκεται μυστηριωδώς πίσω στη δεκαετία του 1920 κάθε μέρα τα μεσάνυχτα.

Δες ακόμα: 27 Σεπτεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;