Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε σε συντέντευξή του γιατί η σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί" δε συνέχισε για την τρίτης της σεζόν που είχε προγραμματιστεί.

Μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές που έκανε και μεγάλη επιτυχία ήταν η σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί“. Ο Γιάννης Μπέζος και η Κατερίνα Λέχου πρωταγωνιστούσαν σε αυτή την κωμική σειρά του Mega που άφησε εποχή. Ήξερες, όμως, ότι η σειρά ήταν να συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν;

Ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας στο “ΒΗΜΑgazino” και την Έρη Βαρδάκη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η επιτυχημένη σειρά του Mega “Ευτυχισμένοι μαζί” ήταν να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν. Μάλιστα, αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο αυτό δεν έγινε.

Το κοινό σάς απολαμβάνει αυτή την εποχή και από τη συχνότητα του Mega, στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”. Την παρακολουθείτε καθόλου;

Ναι, τη χαζεύω καμιά φορά. Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμισι μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο. Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί. Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ.

Εμείς, πάντως, τη σειρά τη βλέπουμε σε επαναλήψεις στο Mega.

Δες ακόμα: Ιωάννα Πηλιχού: Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού για το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;