Βραβεία Emmy 2020: 7 σειρές που πρέπει να δεις ακόμα και αν δεν κερδίσουν κανένα βραβείο
Αυτές είναι οι σειρές που έχουν κερδίσει υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy 2020 και πρέπει οπωσδήποτε να δεις.

Η μεγάλη βραδιά των τηλεοπτικών βραβείων Emmy 2020 έφτασε. Η τελετή απονομής των βραβείων θα είναι, τελείως, διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει, ωστόσο, περιμένουμε να δούμε πώς και πώς ποιες θα είναι οι σειρές που θα φύγουν με τα περισσότερα και “μεγαλύτερα” βραβεία. Δυστυχώς, δεν μπορούν να βραβευτούν όλες οι σειρές που είναι υποψήφιες. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν αξίζει να τις δεις.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τις σειρές που έχουν καταφέρει να αποσπάσουν υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy 2020 (άλλες πολλά, άλλες λίγα) και αξίζουν τον χρόνο σου. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές;

Κωμωδίες

1. Schitt’s Creek

Η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από 6 σεζόν και συνολικά 80 επεισόδια. Αποτελεί μία από τις σειρές που έχουν ακούσει διθυραμβικά σχόλια (ειδικά για τις τελευταίες τους σεζόν) και έχουν ένα φανατικό κοινό. Από ότι φαίνεται και η Αμερικάνικη Ακαδημία της Τηλεόρασης έδειξε ότι την αγαπά ιδιαίτερα χαρίζοντας της 19 υποψηφιότητες. Πολύ πιθανόν να κερδίσει σε αρκετές από τις κατηγορίες που είναι υποψήφια. H σειρά ακολουθεί τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της πρώην πλούσιας οικογένειας Ρόουζ όταν αναγκάζονται να μεταφερθούν στο Schitt’s Creek, μια μικρή πόλη που κάποτε είχαν αγοράσει ως αστείο.

2. The Good Place

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Αρκετές φορές στο site έχουμε αναφέρει την εκπληκτική αυτή κωμωδία του Michael Schur. Η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από 4 σεζόν και 53 επεισόδια με ένα φινάλε που θα σε κάνει να συγκινηθείς, να κλάψεις και να σκεφτείς. Η μεταφυσική αυτή κωμωδία ασχολείται με θέματα της φιλοσοφίας, με τον θάνατο, αλλά και το τι κάνουμε με τον χρόνο μας όσο ζούμε και είναι ένα παράδειγμα ότι μία κωμωδία μπορεί να μπει σε δύσκολα θέματα και να σε κάνει να σκεφτείς. Αν και η ιστορία εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της σειράς, η αρχική υπόθεση ακολουθεί την Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), μια γυναίκα που μετά το θάνατό της στο φτάνει στο “The Good Place”. Αυτό το καλό μέρος είναι μία εξαιρετικά επιλεκτική ουτοπία (κάτι σαν τον Παράδεισο) που σχεδιάστηκε και διευθύνεται από τον αρχιτέκτονα μετά τη ζωή, Michael (Ted Danson), ως ανταμοιβή για τη σωστή ζωή της.

3. What We Do in the Shadows

Η σειρά έχει βασιστεί στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Taika Waititi. Μία κωμωδία γυρισμένη σαν ένα ψευδοντοκιμαντέρ που ακολουθεί μία ομάδα βαμπίρ που ζουν στο σήμερα και τις περιπέτειες στις οποίες εμπλέκονται. Η σειρά θα έχει και τρίτη σεζόν και, ελπίζουμε, πως τα βαμπίρ αυτά θα μας κάνουν να γελάμε για πολλά χρόνια ακόμα.

Δράματα

1. Succession

Η νέα σατιρική δραμεντί του HBO έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αγαπήσει τον κόσμο της σειράς και το πώς παρουσιάζει θέματα που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας. Αποτελεί ένα από τα δράματα που θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον και αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον βραβείο Καλύτερης Δραματικής Σειράς στα φετινά βραβεία Emmy. Η σειρά επικεντρώνεται στην οικογένεια Roy, των δυσλειτουργικών ιδιοκτητών του Waystar Royco, μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας μέσων μαζικής ενημέρωσης και φιλοξενίας, που αγωνίζονται για τον έλεγχο της εταιρείας εν μέσω αβεβαιότητας για την υγεία του πατριάρχη της οικογένειας, Logan Roy (Brian Cox).

2. The Mandalorian

Η μεγάλη έκπληξη των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Emmy 2020 είναι η σειρά του Disney+. Μέσα από τη σειρά, ο κόσμος του Star Wars επεκτείνεται και άλλο και βάζει στην σκακιέρα των χαρακτήρων καινούργιους. Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και, η αλήθεια είναι, ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε. Αν και οι 14 υποψηφιότητες που συγκέντρωσε είναι μεγάλη έκπληξη, θα θέλαμε να δούμε τη σειρά να κερδίζει σε αρκετές από αυτές. Η σειρά ακολουθεί τον πρωταγωνιστή, έναν κυνηγό επικυρηγμένων που ονομάζεται Din Djarin, και τα κατορθώματά του πέρα ​​από τα σημεία που φτάνει η New Republic.

Μίνι σειρές

1. Watchmen

Η μίνι σειρά που θα σαρώσει στα φετινά βραβεία Emmy. Πρόκειται για μία από τις σειρές που άφησε το δικό της στίγμα στο 2020 και κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτικών και (ελπίζουμε) να βρει ένα μεγαλύτερο κοινό μετά τα βραβεία που θα κερδίσει. Ο Damon Lindelof κατάφερε να χτίσει πάνω στο εξαιρετικό graphic novel του Alan Moore και να μας προσφέρει κάτι τόσο επίκαιρο και μοναδικό που θα σου μείνει αξέχαστο. Η σειρά επικεντρώνεται σε γεγονότα που αφορούν τη ρατσιστική βία στην Τάλσα της Οκλαχόμα, το 2019. Μια λευκή υπέρμαχη ομάδα που ονομάζεται Seventh Kavarly έχει εναντιωθεί στην Αστυνομική Υπηρεσία της Τάλσα, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να κρύψουν την ταυτότητά τους με μάσκες για να αποτρέψουν τα γεγονότα που είχαν γίνει την “Λευκή Νύχτα”, όταν είχαν εισβάλει στα σπίτια αστυνομικών και σκότωσαν τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Η Angela Abar (King), ντετέκτιβ γνωστή ως Sister Night, ερευνά τη δολοφονία του φίλου της και του επικεφαλής της αστυνομίας, Judd Crawford (Johnson), και ανακαλύπτει μυστικά σχετικά με τις καταστάσεις γύρω από την επαγρύπνηση.

2. Unbelievable

Η μίνι σειρά που θα σου μείνει αξέχαστη. Δύο ντεντέκτιβ ενώνουν τα στοιχεία των ερευνών τους για να φτάσουν σε έναν κατ’ έξη βιαστή. Μία πολύ δύσκολη, επίκαιρη και μοναδική ιστορία. Πέρα από το αστυνομικό στοιχείο της, η σειρά προσπαθεί να μπει (και το καταφέρνει) στον ψυχισμό των θυμάτων του βιαστή και στο πώς κρίνει αυτές τις γυναίκες τόσο το σύστημα όσο και η ίδια η κοινωνία. Τα δύο πρώτα επεισόδια θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη σου για τη διαφορετική διαχείριση της ίδιας κατάστασης από διαφορετικούς αστυνομικούς. Είναι μία από τις σειρές που δύσκολα ξεχνάς και φεύγουν από το μυαλό σου.

Δείτε ακόμα: Βραβεία EMMY 2020: Αυτές είναι όλες οι φετινές υποψηφιότητες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;