Κορωνοϊός: Η λίστα με τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά αύριο
Αρκετά σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά αύριο εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Δείτε αναλυτικά τη λίστα.

Η πανδημία του κορωνοϊού φαίνεται να έχει περάσει σε ένα δεύτερο κύμα στη χώρα μας με αρκετά κρούσματα να καταγράφονται κάθε μέρα. Ανάμεσα σε αυτά τα κρούσματα βρίσκονται μαθητές και εκπαιδευτικοί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αναστολή αναστολή λειτουργίας αρκετών εκπαιδευτικών μονάδων στη χώρα. Ποια σχολεία, λοιπόν, θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 21/09/2020;

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωση την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, έως και 25 Σεπτεμβρίου 2020. Εκτός από αυτές τις εκπαιδευτικές δομές, μέχρι στιγμής τέσσερα σχολεία της επικράτειας έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους πλήρως. Αυτά είναι τα εξής:

Αναστολή λειτουργίας έως και 27 Σεπτεμβρίου:

  • 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής
  • 2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και τις 30 Σεπτεμβρίου
2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και την 1η Οκτωβρίου

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε άλλες 20 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια έχει ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων για ορισμένο χρονικό διάστημα. Από αυτές τις μονάδες, οι 17 αφορούν σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες τρεις αφορούν τμήματα σε σχολεία του Πύργου, των Τρικάλων και των Σερρών.

Μπορείς να βρεις τη λίστα με τα σχολεία, των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται (τμηματικά ή στο σύνολό του) λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στην ιστοσελίδα του υπουργείου. Η λίστα αυτή ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την καλύτερη πληροφόρηση γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Μπορείς να βρεις αυτή τη λίστα εδώ!

Δες ακόμα: Κορωνοϊός: Τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;