Netflix: 3 νέες ταινίες της πλατφόρμας που πρέπει να παρακολουθήσεις
Οι 3 νέες παραγωγές του Netflix που ξεχωρίσαμε!

Το Netflix είναι μία πλατφόρμα, που ο καθένας μπορεί να βρει περιεχόμενο που να ικανοποιεί τα γούστα του. Περιλαμβάνει πληθώρα σειρών και ταινιών από διάφορες κατηγορίες, όπως αισθηματικά, αστυνομικά κλπ, ενώ όπως είναι γνωστό το Netflix δημιουργεί και δικό του πρωτότυπο περιεχόμενο.

Όσον αφορά το πρωτότυπο περιεχόμενο του Netflix, αν και αφορούσε ταινίες και σειρές, οι σειρές ήταν πάντα το δυνατό του σημείο. Ωστόσο, φαίνεται πως πλέον έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία εξίσου καλών ταινιών, κάτι που μας απέδειξε περίτρανα αυτό το μήνα.

Παρακάτω λοιπόν προτείνουμε 3 νέες ταινίες, οι οποίες αποτελούν πρωτότυπο περιεχόμενο του Netflix και σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν.

1. I’m thinking of ending things

Για σένα που σού αρέσουν τα περίπλοκα

Υπόθεση: Παρά τις αμφιβολίες της για τη σχέση τους, μια νεαρή γυναίκα (Τζέσι Μπάκλι) κάνει ένα οδικό ταξίδι με τον νέο της φίλο (Τζέσι Πλέμονς) με προορισμό τη φάρμα της οικογένειάς του. Αποκλεισμένη στη φάρμα εξαιτίας μιας χιονοθύελλας παρέα με τη μητέρα (Τόνι Κολέτ) και τον πατέρα (Ντέιβιντ Θιούλις) του Τζέικ, η κοπέλα αρχίζει να αμφισβητεί την ουσία όλων όσων γνώριζε και καταλάβαινε για τον φίλο της, τον εαυτό της και τον κόσμο.

2. Πάντα ο Διάβολος

Για σένα που σού αρέσουν τα θρίλερ

Υπόθεση: Στο Νόκεμστιφ του Οχάιο και στη γειτονική επαρχία, μοχθηροί χαρακτήρες -ένας βέβηλος ιερέας, ένα διεστραμμένο ζευγάρι και ένας διεφθαρμένος σερίφης (Σεμπάστιαν Σταν)- συγκεντρώνονται γύρω από τον νεαρό Άρβιν Ράσε, ο οποίος πολεμά τις κακές δυνάμεις που απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του. Τοποθετημένο χρονικά μεταξύ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και του Πολέμου του Βιετνάμ, το “Πάντα ο Διάβολος” του σκηνοθέτη Αντόνιο Κάμπος αποκαλύπτει το δελεαστικό και τρομακτικό τοπίο της πάλης του δικαίου κόντρα στη διαφθορά.

Πρόκειται για μία ταινία προσαρμοσμένη από το βραβευμένο μυθιστόρημα του Ντόναλντ Ρέι Πόλοκ.

3. Το Κοινωνικό Δίλημμα

Για σένα που σού αρέσουν τα ντοκιμαντέρ

Υπόθεση: Αυτό το ντοκιμαντέρ-δράμα εξετάζει τον επικίνδυνο αντίκτυπο της κοινωνικής δικτύωσης, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα δημιουργήματά τους.

Δείτε επίσης: Netflix: 4 ταινίες που βασίστηκαν σε γνωστά βιβλία και αξίζουν το χρόνο σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;