Η γνωστή σελίδα ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ μοίρασε μάσκες σε σχολείο της Λαμίας περνώντας ένα θετικό μήνυμα!
"Χαμογέλα κι ας φοράς μάσκα"

Έπειτα από όλο το φιάσκο με το λανθασμένο μέγεθος των μασκών που δόθηκαν στα την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς με αποτέλεσμα οι μάσκες να καλύπτουν μέχρι και όλο το πρόσωπο των παιδιών, η γνωστή σε όλους μας ψυχαγωγική σελίδα «ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ» σε συνεργασία με το Dresscode (τοπικό κατάστημα T-shirt της Λαμίας) αποφάσισε να κατασκευάσει μάσκες και να τις μοιράσει δωρεάν στους μαθητές του 6ου Γυμνάσιου Λαμίας.

Αυτό πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί (Τετάρτη 16/9/2020), τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας και οργανώθηκε άριστα με την βοήθεια της διευθύντριας και των καθηγητών του σχολείου, έτσι ώστε όλοι οι μαθητές να πάρουν από μία μάσκα.

Οι μάσκες που μοιράστηκαν είχαν τυπωμένη πάνω και μία ατάκα «Χαμογέλα κι ας φοράς μάσκα» έχοντας ως σκοπό να περάσει ένα μήνυμα στους μαθητές.

Στην ερώτηση γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ατάκα να μπει πάνω στις μάσκες, ο ιδρυτής του ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ απάντησε:

«Επέλεξα αυτή την ατάκα πάνω στις μάσκες διότι ήθελα να περάσω ένα αισιόδοξο μήνυμα στα παιδιά. Ένα μήνυμα που θα τους δίνει δύναμη σε αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάμε αλλά και ελπίδα για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν. Πηγή για αυτά, είναι το χαμόγελό μας, το οποίο δυστυχώς κρύβεται πίσω από τις μάσκες αυτό το καιρό. Σημασία, όμως, έχει εμείς να χαμογελάμε. Διότι, τη μάσκα κάποια στιγμή θα την βγάλουμε, θα την πετάξουμε αλλά το χαμόγελο θα μείνει. Και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.»

Τέλος, το ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ και το DRESSCODE σκέφτονται να μοιράσουν και σε άλλα σχολεία της χώρας διότι αρκετά παιδιά δεν έχουν την οικονομική ικανότητα να αγοράσουν μία μάσκα που είναι απαραίτητη για όλα τα παιδιά στο σχολείο λόγω του κορωνοϊού.

Τσέκαρε επίσης:

Ανοιχτά σχολεία, μεγάλες μάσκες και οι ατάκες που μας έφτιαξαν την εβδομάδα από το ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;