Επίδομα 534 ευρώ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τον Ιούλιο
Επίδομα 534 ευρώ: Δείτε αναλυτικά!

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τον Ιούλιο

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, προκειμένου να υποβάλουν οι δικαιούχοι τις αιτήσεις για την Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού – επίδομα 534 ευρώ, που αφορά τον μήνα Ιούλιο, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών.

Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώθηκαν οι δικαιούχοι για τον Ιούνιο

Αναλυτικότερα, έχει πιστωθεί ήδη από την περασμένη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 στους τραπεζικούς λογαριασμούς 22.544 δικαιούχων της αποζημίωσης ειδικού σκοπού μηνός Ιουνίου ποσό συνολικού ύψους 7,4 εκατ. ευρώ.

Η Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού χορηγείται σε επαγγελματίες των οποίων οι επιχειρήσεις παρέμειναν κλειστές με κρατική εντολή εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού. 

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ:

– Έχει πιστωθεί από την περασμένη Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς 22.544 δικαιούχων της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού μηνός Ιουνίου ποσό συνολικού ύψους 7,4 εκατ. ευρώ.

– Την τρέχουσα εβδομάδα θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα “myBusinessSupport” της ΑΑΔΕ για την υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού για τον μήνα Ιούλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποζημίωση ειδικού σκοπού χορηγείται σε επαγγελματίες των οποίων οι επιχειρήσεις παρέμειναν κλειστές με κρατική εντολή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΟΠΕΚΑ: Πότε καταβάλλονται ΚΕΑ, Επίδομα παιδιού Α21, Προνοιακά, κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;